Android, prepnutie sluchadiel na reproduktor
Moderátor: Moderátoři
Android, prepnutie sluchadiel na reproduktor
Je niejaka aplikacia ktora prepne zvuk zo sluchadiel na reproduktor mobilu pričom su v jacku zapojene sluchadla? Riešim problem na svojom LG GT540 na ktorom je poškodeny jack. Mobil si mysli že je napojeny na slúchadla pričom niesu tam zapojene. Keď tam zapojim sluchadla tak na sluchadlach idu zvuky no po odpojeni neprepne na reproduktor, to iste s mikrofonom. Niejake napady okrem vymeny jacku?
- Artaban001
To že to po startu zahraje úvodní melodii nemá s tímto problémem žádnou spojitost a je to v pořádku- melodie vždy hraje z IHF reproduktoru.
Ouha, teď jsem si všiml že píšeš o LG. Ale obecně tohle platí u všech telefonů.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dwalkes.android.toggleheadset2&hl=sk
pomocou neho si prepinam zvuk či chcem mať zo sluchadiel alebo z reproduktora na telefone, tiež to automaticky prepina mikrofon
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- monterjirka
Michal22 píše:Pwn3r- já bych zas tak optimisticky nejásal a zkusil se do toho telefonu kouknout, tak trochu píšu s ohledem na to, co už mi prošlo rukama. Tys totiž nevyřešil problém, pouze jsi našel oblezličku.
Přesně tak!
Když si přístroj myslí, že tam má sluchátka, nedivil bych se, kdyby tam byl "zkrat" a když to zůstane zapnuté na sluchátka, může dojít k přetížení zesilovače.
Zodpovědnější přístup by byl zjistit co přesně se tam stalo a vyřešit to opravou...