PC DELL Optiplex 170L,
Moderátor: Moderátoři
- Panda38
- Kontaktovat uživatele:
Stejně je to psina vzít na počítač otvírák na konzervy.tiktak1953 píše:Panda,ty si toho v zivote urcite vela ako napr.ja ci on nedokazal,inac by si bol kludny!Nikto sa ta nepyta na tvoje pocity,jasne.Prid ku mn,dam ti nieco ,a ani si netuknes kamarat!Mozno ze nesiahas tomu mlademu chalanovi ani po clenky.Cav
- tiktak1953
P.S. Zapamatujte si:ten co do nicoho nerypne,nic nepokazi, ani sa nic nenauci!Ked mi ho doniesol,zameral som sa hlavne ako dat dole celny panel.Nechcel som ho poskodit,vela do nutra nebolo vidiet co ho drzi.Jednu zapdku bolo na vrchu vidiet,ktoru som prstom odtlacil,ale druhu nie,tu som nasiel az ked som odtiahol tu stranu.Nerad ale musim,v zivote tolko veci co som ja uz rozobral,opravil ,urobil,vyrobil ,vysadil,vypestoval,.... vy ani jeden co sa tu zabavate za 150 rokov nedokazete.Cav
Že tvůj známý nevěděl jak na to, tož to ať je pro něho ponaučení- v dnešní době nemůže NIKDO znát VŠECHNO.
Forbidden to napsal trochu tvrdě, ale taky správně- taky bys nadával kdyby ti někdo donesl hodiny, které jsem se snažil opravit třeba já.
Mám pro tebe dobře míněnou radu- příště se nerozepisuj o detailech a hoď sem pouhý prostý dotaz- uvidíš že se najdou lidi, kteří ti nezištně pomůžou, urýpanci nebudou mít důvod rýpat.
Předpokládám že rok v tvé přezdívce je tvůj rok narození- jestli ano, nejsi o moc mladší než můj taťka, který už tu bohužel není. Byl to člověk, který uměl spoustu věcí mimo svůj obor, ale měl tendenci občas svým (perfektním) selským rozumem řešit věci, na které je občas ten selský rozum krátký. Často si říkám, že jsem na něj byl trochu tvrdý, když jsem se mu snažil vysvětlit nějaké odborné věci. Ale já to dělal i proto, abych jej vyvaroval od zklamání, které při těchto věcech zažíval, když se je snažil vyřešit sám.
A na druhou stranu- on uměl vyměnit ucpávku na starém darlingu, který nám dodnes čerpá vodu- já to neumím, půjdu se zeptat někoho, kdo to umí, případně ho požádám, aby to udělal.
Dnešní uspěchaná doba ničí lidi, stresem. Někteří (v zájmu sebeobrany) reagují urýpanými poznámkami. Já to taky někdy dělám, mrzí mě to vždy až poté, co jsem už napsal urýpaný text a odeslal jej.
Problém máš vyřešený, ostatní věci, tu omáčku okolo co se tu objevila, hoď s chutí za hlavu a měj pěkný den.
Michal
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Někdy je to i záměr, buď z hlediska bezpečnosti nebo z hlediska servisování jen autorizovaným servisem.
Dell, IBM, Siemens, Olivetti si dali práci s návrhy skříní tak, aby byly technicky výš než živelné prasečiny asiatů, jenže ne vždycky to dopadlo podle záměru. A nebo ten záměr nebyl totožný se zájmy uživatele.
- tiktak1953
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu obhajovat člověka, kterej nedokáže uznat, že na něco nemá a ani nedokáže požádat o pomoc (kámoše, internet...) před tím, než na to aplikuje hrubý násilí. Toto soudnej inteligentní člověk prostě neudělá.
P.S. zkus trochu víc energie věnovat pravopisu a slohu, než obhajování neobhajitelného, bude se to líp číst
Andrea píše:Precizní hodinářská práce, to se jen tak nevidí.
Kromě tohoto přispěvku asi nikdo do autora nerýpal a všichni se vyjadřovali jen k "odborné" práci toho jeho známého. Já bych to neřešil, když někoho nenapadne sundat přední kryt a mrknout na to zpředu. Každej se to nějak musí naučit a žádnej učenej z nebe nespadl. Nakonec podle počtu darovaných PC si myslím, že se nic nestalo a příště bude demontér chytřejší.
- tiktak1953
Ziadne problemy na Slovensku ma neseru, problemy su nato aby sa riesili a nie nato aby ma srali
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
- tiktak1953