FERYACT píše:Vinutí motoru jsou zapojena jedním koncem spolu/uzel je vyveden/ Hlavní vinutí musí být připojeno na síť trvale.Musíš najít místo spojení obou vinutí to rozpojit a jedno vinutí přepolovat.Jinak nelze změnit otáčky naopak. Nebude-li Wattův regulátor fugovat stačí tlačítko na pár vteřin zapnout pomocnou fázi.
Tak jistě,běž po hnědém vodiči do vinutí,tam narazíš na spoj,jak píše fery,ten rozpoj a oba konce vodíčů prodluž a vytáhni do svorkovnice.Pak budeme řešit dál.
Teda pokud to tak je.ALe asi se moc nemýlím.
Nebo ten věnec (spoj hnědého vodiče vyfoť)
Takže pane prezidente , nefotil jsi to , ale já ano . Ztratil jsem kus odpoledne a rána . Pracuje pro mne tato ekypa jednofázových strojů točivých s odpínanou pomocnou fází . Motor z pračky , od čerpadla , univerzál , půjde s reverzací na míchačku místo třífázu . U prvních dvou je odstředivý kontakt vyveden na svorkovnici , takže lze jednoduše změřit hlavní i pomocné vinutí i ten kontakt . Jen u toho univerzálu šel konstruktér do boje s tak blbou invencí , že vložil kontakt do obvodu cívky . Ušetřil dva šroubky na svorkovnici a dva kousky drátu , ale zamezil možnosti používat tento motor s chybou na odstředivém kontaktu . Zapojení svorkovnic jsem trochu pomaloval , je to příspěvek do dvou vláken , nehodlám modifikovat , ať si každý vybere , co potřebuje . Jinak u žádného z těchto motorů není vyvedeno oboje vinutí společné jedním koncem cívek . To je třeba jen u spešlmotorů např.pro brusky . Nyní mne donutily v údržbě abych jim umožnil obousměrný chod u jedné jednofázbrusky . Je to china , asi Skill , tam jsem musel rozdělit pospojení a vyvést další fous ven . Jaké bylo mé překvapení , když jsem zatáhl za tenší drát pomocného vinutí a ten mi zůstal v ruce -vinutí je hliníkem . Zůstal mi jen kousek cca 8mm z cívky ven . Naštěstí se nechal pájecí kapalinou na hliník naletovat . To vinutí má tak pěkný lak , že i když ho člověk drží v ruce , tak by řekl , že je to měď . Tento motor je ale s trvale zapojeným kondem . Kdysi jsem se učil z níže uvedené publikace a pak jsem koupil Vinutí strojů točivých-také jsem chtěl vyfotit a případně ofotit zapojení svorkovnic strojů o nichž mluvíme . Ale vzhledem k vysoké rozpracovanosti a stěhování knihovny , jsem právě nyní nenalezl . Na jedné fotce je mechanizmus odstředivého spínače a pod ním ještě jeden co mám náhradní . Všimněte si dvou plochých pružinek na opačné straně než je kontakt . Ty udržují spinač v koncových polohách . Jinak u toho pračkového je základní bakelitová deska na níž je fosforbronzový kontakt s velkým otvorem , kterým prochází osa motoru a tlačí na něj ten odstředivý mechanizmus .U některrých motorů dojde až k probroušení a zničení celého kontaktu . jednou jsem dokonce vyráběl z texgumoidu celou nosnou desku toho kontaktu . Za bolševika nic nebylo . A nazpět , změna směru otáčení se provede prohozením začátku a konce jedno kterého vinutí . Sestavený přepínač reverzu je na jedné fotce .
Dostal jsem se k tomu až dnes.Takže jsem to konečně rozchodil už se mě to motá jak má:).Nakonec opravdu stačilo přehodit mezi sebou vývody pomocného vynutí na svorkovnici jinak zapojení zůstává jak je na fotkách ze začátku.Opravdu vám moc děkuji za pomoc a váš čas.
cover2 píše:Tak vás zdravím konečně sem se dostal k tomu motoru zas a je tam odpojovač ale nějak se nemohu dopídit jak ho přesvědčit aby šel druhým směrem
Potrebujem zlozit tento stary motor. Prosim o radu, ako spravne skombinovat 2 cierne vodice(kondenzator) a 2 cervene vodice(privod) na vinutie statora.
Jedna sa o 1f motor typ: 2APC71-4SK8.
Tipnul bych to takto:
BC-hlavní vinutí
AB-rozběhové vinutí
Vinutí rozběhové-pomocné je v sérii s hlavním. Ukazuje to součet odporů obou vinutí. Pro rozběh je připojen kondenzátor mezi vývody AC a po rozběhu se odpojí. Tolik moje úvaha.