problem: proste vystupne napetie mi vkuse ukazuje 0.4V a nic ine, skusal som preskusat , zmerat vsetky Tranzistori atd... nic , vsetko pohode ale integrac U2(operacny zosilnovac: TL081) sa strasne zohrieva, zdroj mam pripojen na zdroj jednosmerneho napatia 20V ajtak sa zohrieva, aj ked o pripojim na 20V striedavych na laboralornom zdroji tiez sa zohriela a vystupne napatie je max 0.4V, takto vas prosim o radu co by som mal este skusit, diky pekne!
stabilizovany zdroj-- problem
Moderátor: Moderátoři
-
finix
stabilizovany zdroj-- problem
problem: proste vystupne napetie mi vkuse ukazuje 0.4V a nic ine, skusal som preskusat , zmerat vsetky Tranzistori atd... nic , vsetko pohode ale integrac U2(operacny zosilnovac: TL081) sa strasne zohrieva, zdroj mam pripojen na zdroj jednosmerneho napatia 20V ajtak sa zohrieva, aj ked o pripojim na 20V striedavych na laboralornom zdroji tiez sa zohriela a vystupne napatie je max 0.4V, takto vas prosim o radu co by som mal este skusit, diky pekne!
-
finix
-
_pezis
-
_pezis
-
Návštěvník
www.coalaclub.sk/phoenix/download/DSC_0114.JPG
www.coalaclub.sk/phoenix/download/DSC_0113.JPG
www.coalaclub.sk/phoenix/download/DSC_0112.JPG
www.coalaclub.sk/phoenix/download/DSC_0111.JPG
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V uvedeném zapojení není možné zapojit zdroj na ss napětí či vynechat odpor R1, nevytvořilo by se U -5V.
Jinak je tento zdroj bezproblémový.
-
finix
-
finix
-
finix