Repro Target TRG-S 120, jaký potenciometr?
Moderátor: Moderátoři
Repro Target TRG-S 120, jaký potenciometr?
"volume" mi chybí, při stěhování se zlomil plošňák na potenciometru, ale basy, výšky (na něm je u knoflíka C50k a zezadu a50k) mám, vizuálně byl potenciometr stejný... ale mám pocit (téměř jistotu) že na něm bylo jiné číslo/písmeno (jinak bych jen přepájel z výšek).
potenciometr měl taky 6 pinů nebo jak sa tom nadává a šel k jednomu z nich drátek, který byl připájený ke "kostře" všech potenciometrů (vis foto)
(délka zavitu cca 5mm, průměr 6mm, délka knoflíkové části 18mm, rozteče pinů 5mm)
bude-li třeba dodám další foto, došla baterie..
- Přílohy
-
DS.jpg- vpravo dole
- (169.36 KiB) Staženo 155 x
ještě jestli bych se mohl zeptat, a jestli někdo tuší, proč jsou v tandemu ale jeden má průběh A a druhý C?
(vím, že nic nevím... jsem stavař
"volume" mi chybí, při stěhování se zlomil plošňák na potenciometru,
ale basy, výšky mám (na něm je u knoflíka C50k a zezadu a50k)- na obou,
vizuálně byl potenciometr stejný... ale mám pocit (téměř jistotu) že na něm bylo jiné číslo/písmeno (jinak bych jen přepájel z výšek).
tudíž jsem usoudil, že přední půlka je log a zadní půlka je lineární.
ALE samozřejmě:
1. "volume" na rozdíl od těch dvou MOHL BÝT klasický dvojitý
2. úplně se pletu:)
Pikofarad píše:BOBOBO píše:A co toto ?
To je ono,ten tam sedne bez úprav.Že by byl jeden N a druhý G je nelogické,ale ťing-ťong tam mohl narvat cokoliv
to je to co nechápu, proč by si nechali vyrobit neco spešl, když tam možů dat seriovku....
vyzkůšám G10K a když to nebude ono, tak to předělím, do předu dám to Gčko a zadek přetáhnu drátkama na samostatný potenciometr a bude