Panasonic TX29PM1P, chassis CP521F
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
Panasonic TX29PM1P, chassis CP521F
Po zapnutí DO začne nabíhat VN napětí (asi po dobu 3-4sec) Po tuto dobu jsou všechna napětí v pořádku. Po této době všechna napětí mírně poklesnou.a přestanou jít putzy na trand. Telka dále normálně reaguje na DO a zvuk(pokud mám připojen satelit na scartu )jde taky,i když mírně zašuměn.
Všechny kondenzátory jsem proměřil.Pokud mě někdo nasměruje kam se dál zaměřit budu vděčnej.
Jooo a BOBOBO nemusíš reagovat,dík.
- scorpions-cz
BOBOBO píše:To víš , že mi to nedá , internetové opravářství není to pravé ořechové . A víš , chudáci opravdoví servisáci .
Ono máš vlastne pravdu,ale minule si ma za toto drbal a teraz píšeš opak.
scorpions-cz píše:Pokud mě někdo nasměruje kam se dál zaměřit budu vděčnej.
Mal som podobný problém a po výmene vertikálu,to chodilo.
- scorpions-cz
Díky ,začal jsem vertikál taky podezírat,protože jsem už vyměnil co bylo vadné a ostatní jsem proměřil. Po neděli mi má vertikál přijít tak dám vědět jak to dopadlo. Přinejhorším mi ten IO zůstane doma na příště.
joo a BOBOBO kdy je člověk už skutečný servisák? Já kšefty nikomu neku...m. Dělám vše ofiko, mám ŽL, jsem dokonce plátce DPH.To spíš ty svejma melouchama bereš práci SKUTEČNEJM SERVISÁKŮM.Vždyť i tu telku z vlákna na které upozornil otakarv jsi dělal taky na kšeft.Je jedno zda je to za peníze nebo za dostanu nejdoucí 29PT8403/58 ve dřevě