Změna nicku
Moderátor: Moderátoři
Změna nicku
z jakého důvodu došlo ke změně mého nicku z xp na xp723? Nick nejde v administraci ani na nic jiného změnit.
díky
Každopádně proč nejde změnit nick v administraci na jiný (Aqarel)? Přišel mi email s oslovením podle nového nicku, ale přihlásit jsem se musel pod starým.
Hill v mailu z 31.3. 2013 ve 14:09 píše:Vážení, protože mi už opět chodí stížnosti na nemožnost vyhledávat podle uživatelských jmen kratších, než 3 znaky, ač to normálně nedělám rád, prodloužil jsem vám je. Tedy ty nicky.
Při přihlašování prostě napište za svůj dosavadní nick 723 (bez mezery, bez pomlčky, bez podtržítka).
Příklad: původní nick je Fx, od teď je z něj Fx723.
Ostatní přihlašovací údaje a hesla zůstávají v platnosti, případně si necháte vygenerovat heslo nové.
Napříště nebude možné se registrovat nickem kratším, než 3 znaky, protože je to jednodušší, než v engine hledat chybu vyhledávání.
Ahoj všem, Hill
Shluk znaků "723" na konci přezdívky nikdo neměl, navíc se bastlířům zřejmě bude dobře pamatovat...
Nick ti můžu změnit třeba já nebo některý z adminů.
Sám si nick v profilu nezměníš, můžeš jen založit profil nového uživatele, případně v existujícím profilu změnit návratovou mailovou adresu a hesla.
Ovšem nový uživatel Aqarel zatím v databázi neexistuje, tak jestli chceš.... Zřejmě jsi pouze nedokončil registraci podle návodu.
A kutilmile - nelituju tě
Hill v mailu z 31.3. 2013 ve 14:09 píše:Vážení, protože mi už opět chodí stížnosti na nemožnost vyhledávat podle uživatelských jmen kratších, než 3 znaky
Mě to pořádně nefunguje s jedním uživatelským jménem o délce 4 znaky.
Co s tím uděláme?
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Hledáš-li všechny příspěvky od jednoho uživatele, stačí kliknout na
Zobrazíš si profil a v něm klikneš na "Zobrazit všechny příspěvky".
A pak už se hledá daleko snadněji.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Promazání tabulek na chvilku pomohlo, ale obratem se to zas posr....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]