Změna nicku

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Aqarel
Kontaktovat uživatele:

Změna nicku

#1 Příspěvek od Aqarel »

Zdravím,
z jakého důvodu došlo ke změně mého nicku z xp na xp723? Nick nejde v administraci ani na nic jiného změnit.

díky
Šílený web šíleného člověka, jak mi kdosi řekl: The Imaginary World - imaginaryworld.xf.cz
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Minimálně proto, že Pravidla požadujou nejméně 3znakový nick...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Aqarel
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Aqarel »

do teď to nevadilo, poté jej někdo změnil, což bylo dost nemilé když jsem se chtěl přihlásit, chvíli trvalo, než jsem přišel kde je chyba.

Každopádně proč nejde změnit nick v administraci na jiný (Aqarel)? Přišel mi email s oslovením podle nového nicku, ale přihlásit jsem se musel pod starým.
Šílený web šíleného člověka, jak mi kdosi řekl: The Imaginary World - imaginaryworld.xf.cz
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Ano, Milane, změnil a na mail uvedený v profilu (obsahoval před zavináčem číslo 2874, koukám, že teď je tam jiný) ti šla následující zpráva:
Hill v mailu z 31.3. 2013 ve 14:09 píše:Vážení, protože mi už opět chodí stížnosti na nemožnost vyhledávat podle uživatelských jmen kratších, než 3 znaky, ač to normálně nedělám rád, prodloužil jsem vám je. Tedy ty nicky.
Při přihlašování prostě napište za svůj dosavadní nick 723 (bez mezery, bez pomlčky, bez podtržítka).
Příklad: původní nick je Fx, od teď je z něj Fx723.
Ostatní přihlašovací údaje a hesla zůstávají v platnosti, případně si necháte vygenerovat heslo nové.
Napříště nebude možné se registrovat nickem kratším, než 3 znaky, protože je to jednodušší, než v engine hledat chybu vyhledávání.
Ahoj všem, Hill

Shluk znaků "723" na konci přezdívky nikdo neměl, navíc se bastlířům zřejmě bude dobře pamatovat...

Nick ti můžu změnit třeba já nebo některý z adminů.
Sám si nick v profilu nezměníš, můžeš jen založit profil nového uživatele, případně v existujícím profilu změnit návratovou mailovou adresu a hesla.
Ovšem nový uživatel Aqarel zatím v databázi neexistuje, tak jestli chceš.... Zřejmě jsi pouze nedokončil registraci podle návodu.
Aqarel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Aqarel »

díky za odpověď, email jsem dnes měnil, ten starý už asi 4 roky neexistuje, takže jsem o změně nevěděl.

Pokud by jsi mi tedy mohl změnit nick na "Aqarel" na aktuálním účtu, díky
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Aquareli, budiž Ti ke cti, že ses optal - většina podobně postižených sem po takto vynucený změně vlítne jak povodeň do Karlína a začnou kolem sebe okamžitě dštít oheň a síru na to zas***ý fórum, na kterým se jim někdo opovážil zasáhnout do jejich práv... Ono to bohužel někdy jinak nejde a pokud si uživatel neudržuje aktuální a platnej minimálně pro registraci použitej kontaktní mail, aby ho bylo možný o takový změně informovat - když už sem sám nepáchne jak je rok dlouhej, tak se potom nemůže divit. Ono totiž bylo nutný udělat víc změn - když se přecházelo na jiný hosting, prostě to jinak nešlo nebo se udělaly změny k lepšímu v celým zdrojáku fóra. Těch několik uživatelů, který ty změny postihly a komu se o tom nedostalo info, to se prostě přijmulo jako nutný zlo.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#7 Příspěvek od Hill »

V 16:55 měním nick xp723 na Aqarel, ostatní přihlašovací údaje zůstavají stejné.
Aqarel
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Aqarel »

děkuji za změnu :prst:
Hill
Administrátor

#9 Příspěvek od Hill »

Prima, aspoň víme, že to stále jde i bez přímého hrabání v databázi. To u dvouznakových nicků taky nešlo.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Habesan »

Hill v mailu z 31.3. 2013 ve 14:09 píše:Vážení, protože mi už opět chodí stížnosti na nemožnost vyhledávat podle uživatelských jmen kratších, než 3 znaky

Mě to pořádně nefunguje s jedním uživatelským jménem o délce 4 znaky.
Co s tím uděláme?
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Hill
Administrátor

#11 Příspěvek od Hill »

Jde o to, jaké znaky. Jde-li o písmena bez diakritiky, číslice a podtržítko, musí vyhledávání fungovat. Jestli má někdo ve jménu hvězdičky nebo interpunkční či matematická znaménka, nemusí vyhledávání v databázi fungovat vždy.
Hledáš-li všechny příspěvky od jednoho uživatele, stačí kliknout na Obrázek pod kterýmkoli jeho příspěvkem.
Zobrazíš si profil a v něm klikneš na "Zobrazit všechny příspěvky".
A pak už se hledá daleko snadněji.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Habesan »

Jsou to čtyři písmena bez diakritiky, první písmeno je velké, poslední dvě písmen jsou obě stejná.

První stránka s příspěvky se zobrazí normálně, ale žádná další už ne.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od forbidden »

Problém bude asi jinde, mě to funguje, zobrazí se všechny (úplně všechny jsem teda netestoval) stránky.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ta chyba tam je a netýká se jen Hilla, pokud se zadá jen autor bez klíčového slova a dá se vyhledat příspěvky, nikoliv témata, funguje jen první stránka.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tady jsme narazili na nějaký limit (10 000 příspěvků?), prostě u těch ukecaných to blbne a je nutný hledat podle konkrétního slova.

Promazání tabulek na chvilku pomohlo, ale obratem se to zas posr....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“