Xperia Sola - po čtyřech dnech mrtvola
Moderátor: Moderátoři
Xperia Sola - po čtyřech dnech mrtvola
Máte někdo taky podobnou zkušenost s tak krátkou funkčností nového zařízení?
Nezlobte se na mě, ale HUAWEI Ascend W1 s WP8 není nic, z čeho bych si sednul na zadek, ovšem funguje jako hodinky a na baterce vydrží 4dny!
Není to ale nic pro pozéry, pouze dvě jádra@1,2Ghz a 512MB RAM
A co se týče Xperií, tak dle mého subjektivního mínění se mi hodně líbí, co nyní samostatné Sony vyrábí.
Ale u WP8 se taky nedaří vše. Co jsem četl, tak i Lumie nebo HTC s WP8 trpěly náhodnými restarty, což se daří řešit aktualizacemi. A že mají i Microsoftu čas testovat aplikace na marketu, tak je sice plus, ale to jen proto, protože jich nemají takové kvanta jako jinde.
Android se mi nelíbí z důvodu neskutečné rozežranosti.
Jak už jsem psal, mám tablet, jednojádro @1Ghz, 1024MB RAM, OS 4.0.4 GB. Ten HW je teoreticky výkonější než notebook z kterého teď píšu a jednoduše nezvládá operace na pozadí, zatímco u mobilu s WP jsem nezažil seknutí při práci. Kde je asi chyba???
Co se týče telefonů SONY, nikdy jsem je neměl rád, protože neměli zájem odladit FW tak, by fungoval.
Xperia mini pro, česká distribuce, žádná šedivka. Sekání, restarty zamrzání. Sony slíbilo aktualizaci na GB a 🤐 se na to.
Po jeden a půl roce praskání krytu, ačkoliv se s telefonem zachází jako s miminkem. Výdrž cca 1den -> telefon na hovno. Navíc se dnes v řadě XPERIA nikdo nevyzná, 50 telefonů s podobným vzhledem a minimálními rozdíly. Proč nemohli udělat jen několik a pořádně???
Nejsem fanda ničeho, jediné co jsem si nezkusil je iOS, ale SONY + android ani zadarmo.
Četli jste už recenzi na tu slavnou Xperii Z?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Tohle srovnávat s tím, že se někomu na stole objevují muzejní kusy na opravu, je mimo mísu. Proti Samsungu nic nemám, ale jeho zastoupení v ČR si vydržuje úžasný servis. O Britexu už kolují po NETu pěkné historky ( http://www.petice24.com/odebrani_licenc ... isu_britex ). Dokonce servisují i HUAWEI
Poslední S-E, ze kterými nebyly problémy na n-tou, byly opravdu telefony ze serie X750. Ekkar má tak trochu pravdu v tom že od K800i (K790i, K810i, K850i) se tyhle telefony začaly srat v rytmu, který dřív nikdo nepoznal...
Jasný, tohle nevypovídá nic o tom, jak se serou telefony z dnešní produkce. ALe mám statisticky dokázáno (prostě si píšu denní produkci) to, že se nynější Sony serou docela často, oproti jiným značkám tam většinou nenajdu příčinu v hovadském užívání od majitele, ale spíš to odhaduji na technologickou NEkázeň při výrobě. Mimochodem- S-E byla první korporace, která začala vyrábět telefony v číně- možná i tohle může být problém. Nevím, netvrdím tak i tak, nehádám z vody...,
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...