Jak to vlastně je...
Moderátor: Moderátoři
Jak to vlastně je...
Počítač musím qůli tomu otevřít, ale co záruka???
>>>CRIFODO: Teď myslím ASUSe, né HAL3000!!!!
Jinak pokud bych opravdu stál o to, aby všechno bylo stopro v pořádku, asi bych se zeptal prodejce počítače, jestli si tu palírnu můžu namontovat sám nebo jestli to mám přivézt k nim.
Dej si tam tu jednotku sám, stejně bys taháním o záruku ztratil víc času než za který bys vydělal na reklamovaný díl...
Samolepky nahřáté fenem dělají divy - poznámka na okraj.
Počítače v posledních letech získávají charakter konzumního zboží, poté co jsem 2x koupil novou sestavu PC a pak řešil např. reklamaci monitoru (tenkrát 17" za 9000,-
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Riesil som toto : v zdroji samy prach a zarucna plomba, rozrezal som ju vycistil zdroj po par mesiacoch sa zacal vypinat samozrejme vytecene 2 kondenzatory a predajca mi nechcel vzat reklamaciu ked som mu povedal to ze nemôze neprijat reklamaciu ako som pisal vyssie tak ho vzal a dostal som novy ... tak co , ja mat PC na splatky z nejakeho obchodu SHARK atd. nebojim sa porusit zarucnu nalepku ... napriklad teraz mam zdroj FORTRON a ziadna zarucna nalepka ... vyrobcovia zistili ze je to blbost uz