Pro info je to takový bílá, nebo černá převážně třínohá krabičkakondik píše:Vymen pozistor ved som ti to pisal.
OVP CTV 28HD13 - pojistka
Moderátor: Moderátoři
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
-
tfro2
-
Návštěvník
Servis v žádném případě nevolej , stálo by Tě to zbytečně peníze . Na rozdíl od servisu hasiči přijedou zadarmo a ještě Ti při návštěvě umejou byt . Zdravím Ivanjumper1 píše:Tak cca po 8 hodinovém provozu a cca po 10 zapnutí TV z režimu STANDBY i ON-OFF 3,15 vyhořela.Po konzultaci se servisním technikem OVP a dle vašich názorů osazeno f5A 250V.Uvidíme co to provede.Demagnetizační cívka byla před osazením pojistky odpojena,jinak bych se k pojistce nedostal.Demagnetizační cívka je vlastně vinutí drátu v keramickém obalu polepené izolační páskou okolo obvodu obrazovky.A já ji hledal na základní desce.No jo,jsem amatér.Myslíte že je tento postup správný,nebo bych měl zavolat servis.To v každém případě udělám,pokud mi vypadne i pětka.
-
tfro2
Proboha to neřeš, prostě jen koukej, aby měl stejnej počet nohou.tfro2 píše:Ano, souhlasím, že nejlepší je dát nový pozistor. Jaká je tedy náhrada pozistoru EPCOS T205 ? Dík
Jinak nadšeným amatérům doporučuji investovat do litelatury a koupit si na bastlení pár stavebnic a snažit se pochopit, jak fungujou. Nechci vidět ty debaty až sem někdo napíše:" Ahoj, jsem amatér a mám doma plasmu a něják mi nejde..co s tím??"