Panasonic Viera TH-42PZ80E
Moderátor: Moderátoři
Panasonic Viera TH-42PZ80E
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud neuvedeš nějaký přesnější údaje, čeká Tě bohužel Koš.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Najdi si servis a odnes to tam .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Pozdravuje Vás Martin
3. U tazatelů se předpokládá určitá úroveň znalostí věcí z branže. Proto než založíte nové vlákno nebo vložíte přispěvek, zamyslete se nad tím, zda vůbec splňujete tuto podmínku a jste schopni podat základní informace o vašem postupu při opravě, způsobu měření a samotné definici závady ("mrtvola", nenabíhá zdroj či VN bez zátěže, pod zátěží, nepřítomnost obrazu, podsvícení, zvuku, deformace obrazu atd.). A HLAVNĚ o vámi naměřených hodnotách v přístroji.
Dotazy typu "nejde mi televize, vypíná se a bliká LED, co s tím? Prosím co mám kde vyměnit, šroubovák mám, apod., končí většinou v koši, anebo jsou bez dalšího vysvětlení smazány.
Protože k takovým laickým dotazům tato sekce určena není a rozhodně nejsme internetová on-line TV opravna pro každého, kdo sem zabloudí pouze s očekáváním bezplatného servisu na počkání.
Tato sekce slouží výhradně a pouze uživatelům s odpovídajícími znalostmi v oblasti elektroniky, jejichž zájem se soustředí na amatérské opravy TV, monitorů a podobně. Respektujte to tedy a pokud k nim patříte, jste zde vítáni.[color=darkred]