Reprozostavy a všetko okolo
Moderátor: Moderátoři
Pošta tiež niečo stojí. Už som ten mail vymazal, nepamätám si tú cifru, ale zavážil. Radšej počkám na niečo bližšie - a snáď kvalitnejšie.
Takže zase nič. S tými stĺpakmi počkám, až sa budem cítiť ochotný dať tak tri stovky.
Celkom nechápem tomuto. Ako to zvláda basy?
Nebo tyto, jen je někdo doprasil tím nátěrem
http://elektro.bazos.sk/inzerat/2437560 ... RS-944.php
Vyměněné basáky v tomto případě až tak mnoho nevadí. U obou beden je však nutný poslech z větší vzdálenosti.
Na ty 944 chystáme se známým novou výhybku takže v budoucnu bude možný i upgrade.
Keď som si vyberal telefón, bolo to omnoho jednoduchšie. Chcem len solídne stereobedne do pracovne a stáva sa z toho maturita.
Ešte nejdem kupovať, ale červík hlodá, tak som pozeral. Chcem to do rohu miestnosti (nie celkom na stenu), tak by som volil asi z nasl.: 1, 2, či už spomínaný. Ak stĺpak, tak možno toto alebo radšej YAMAHA. Ak aktívky, viete niečo výhodnejšie, než M-AUDIO D2?
Áno, vymýšľam. Dám aspoň na mesiac oraz. S dovolením, ak niečo zahliadnem na bazare (to nepočká), spýtam sa. Uspokojí ma pár slov. Ďakujem vopred.
Jednou se ti zná moc 15€ + pošta, podruhé chceš kupovat něco za 170€.
Jednou chceš tunit Geniusy ale nenecháš si poradit - postupuješ metodou pokus-omyl. Když to nefunguje divíš se.
Jednou řešíš minibedýnky k PC, pak regálovky, pak sloupovky.
Tvrdíš že chceš kvalitní zvuk a přitom kvalita na kterou díváš lítá ode zdi ke zdi.
Za takových okolností radit nelze!
Zatím jsem tu nezaznamenal že by ses řídil jedinou radou. Plýtváme tu časem abychom ti vysvětlili alespoň elementární souvislosti, hledáme za tebe v bazaru a výsledek je absolutní nula. Naprosto ztracený čas. Ty si v principu nechceš nechat poradit, ty jen chceš abychom ti posvětili cokoliv co vymyslíš bez ohledu jestli to dává smysl či nikoliv. Tak jo. Něco si kup. Cokoliv. Mě už je to vážně jedno.
Takto. Za jazdy som sa učil a triedil si, čo vlastne chcem. Dospel som k záveru, že radšej raz - dva -krát poriadne, než 10-krát podrad. Keby som teraz kupoval, vyberal by som z uvedeného v predposlednom vlákne.
Ohľadne Geniusiek, dám im ARN100, ak sa ukážu lepšie, zostanú, ak nie, vrátim pôvodné stredobasy a ARN-ká použijem inde.
Thalesi, dúfam, že posledné vlákno si nevzal osobne. Som Ti vďačný, že si sa mi venoval a čosi som pobral. Ja len, že priznávam, že vlákno je chaotické a ak by ho chcel admin pretriediť, nie som proti.