Reprozostavy a všetko okolo

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Thales
Kontaktovat uživatele:

#196 Příspěvek od Thales »

To vypadá spíše jako nějaký hromosvod z dob páně Diviše.
Duvsan

#197 Příspěvek od Duvsan »

Čo to ako je?
Thales
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od Thales »

Já jsem si pro ultralowend účely ubastlil bedny z toho co dům dal (ARO511 v otevřené bedně a k tome ARE4608 přes kond 15uF + 1-2R) a světe div se - je to poslouchatelnější než všelijaké tyhle střepy. HiFi bych tomu ale neříkal.
Duvsan

#199 Příspěvek od Duvsan »

Rozhodol som sa objednať tie ARN-ká, ale keď som videl tú cifru a k tomu ešte výhybky, tak nie. Smola.
Thales
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od Thales »

No jo, bodejď by nebrečel nad cenou když jsem mu o pár stran vzad našel bedny za 10€ nebo kolik a on to nevzal, protože nechtěl platit poštu.
Duvsan

#201 Příspěvek od Duvsan »

To nebylo proto. Nezlob se.
Thales
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od Thales »

Já se nezlobím, je to tvůj boj. Já si jen pamatuju že si psala že kdyby to bylo blíž abys tam mohl zajet vzal bys to, ale protože je to dál a musel bys platit poštu tak na to kašleš. Přesnou citaci dohledávat nebudu.
Duvsan

#203 Příspěvek od Duvsan »

Stále tam . Ale i po tej úprave im veľmi neverím. Radšej to poštovné plus niečo priplatím za čosi lepšie.
Sú tam i tie SEAS. Pikofarad, skúšali ste ich? Ako hrajú, aké sú výhybky? Ak to vojde do tých 200€ i s poštou - a stoja za to, beriem. Už to nemá úroveň. Na Bazoši na mňa kuká všeličo od 30€ a nevyznám sa v tom.
Myslíš, že v tomto je výhybka, alebo len kondenzátor?
Thales
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od Thales »

V ARS9204 je normální plnohodnotná výhybka i když dobová. Existuje modernizovaný návrh který tomu dost pomůže. Nicméně stále se jedná o základní bedny. Ty Seasy jsou kvalitativně někde úplně jinde. Alespoň reproduktory ten potenciál skýtají. Otázka je co je tam za výhybku. Jestli je tam nějaká ověřená nebo nějaký bastl či univerzálka. To je třeba ověřit, pravděpodobně to však bude OK.

Nicméně i kdyby tam byl bastl a musel bys zainvestovat na výrobu nové tak je to pořád super cena. Mít prachy vezmu to okamžitě i kdyby to mělo být jen na sklad. Oba použité reproduktory jsou výborné kousky a bedna také nevykazuje nějaké technické nedostatky odhalitelné z fotek. Ostatně sám mám doma něco podobného.
Duvsan

#205 Příspěvek od Duvsan »

Chválili ste Radiotechniku. Možno je dobrá, len dosť ohavná. Možno keby som odmontoval prednú masku a dal to do pucu.
Pikofarad

#206 Příspěvek od Pikofarad »

Co ti brání si je vzhledově vytunit,tapetou,nástřikem........Dnes je tolik možností. Hrají velice dobře,nečekej však zvuk jako od monitorů za desetitisíce,teď je v avízu nabízí za 300kč,to je úplně zadara
http://elektronika.avizo.cz/prodam-repro-radiotechnika-s-30b-9163132.html
Duvsan

#207 Příspěvek od Duvsan »

Koľko dám za poštovné? Stále by sa to tuším vyplatilo.

Tie SEAS-y ste skúšali, či nie? Už som sa ťa na to pýtal, neodpovedáš.

Na to avízo som zavolal, prej to má 20 kilo, takže problem. Do Bardejova to mám tiež kus. Ja sa na to...
Pikofarad

#208 Příspěvek od Pikofarad »

jsem psal,že jsme se nedohodli na ceně,tak nač bych pálil benzín do FM 8O .
Až takový zázrak to není.
Duvsan

#209 Příspěvek od Duvsan »

Jo tak. Já myslel, že sis' dal otočku. Tak nic.
Duvsan

#210 Příspěvek od Duvsan »

Tie Geniusky ma trápia. Predsa to skúsim, hoc je to silne nerentabilné, len to vezmem z druhého konca a to od výhybky a ďalej sa ukáže. Nejaké prašule už mám (predĺžili zmluvu vo fabrike - ale nejasám, nič nie je isté). Takže uvažujem dva scenáre. Buď to dám ako dvojpásmo s deliacou fr. 1,5 - 2 kHz 12dB/okt. a výškač priháknem k ARZ-ku cez kondenzátor pre posilnenie horného okraja spektra (pripadá mi, že ARZ3608 to potrebuje). Smerová charakteristika utrpí, ale s tým sa počíta. Alebo to dám ako trojpásmo a tu potrebujem poradiť. Výškač vymeniť musím, hrá nič moc. Len som limitovaný rozmerom kvôli maske a tú odstrániť by bol problém.

Alebo to rýchlo rozoberiem a zlikvidujem, nech to nevidím.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“