JVC AV-29L6SU
Moderátor: Moderátoři
-
jan dvorak
JVC AV-29L6SU
barevný flek je zřejmě důsledkem zmagnetování obrazovky.
Nebyla poblíž třeba reprobedna?
BTV má automatické odmagnetování, ale to u většiny typů funguje jen po zapnutí hlavním vypínačem.
Předtím musí vychladnout - vypnout radši aspoň na 30 min.
Při převozu k reklamaci taky vychladne,
a je-li můj předpoklad správný, v prodejně se závada neprojeví.
pepper
Re: JVC AV-29L6SU
Joo, tohle je peklo, u těchto obrazovek neuvěřitelně kolísá kvalita, jednou je to špička, jednou je to katasrofa, konvergence, geometrie..prostě JVC a Samsung měli dobrej pokus, kterej nevyšeljan dvorak píše:Tenhle zázrak jsem si taky pořídil. počáteční nadšení však vystřídalo hluboké zklamání, když hned po druhém zapnutí jsem objevil v levém dolním rohu obrazovky zelený flek, který ani po ubrání barev nemizí. Tak jí teď reklamuju a jsem zvědav jak dopadnu. Popř. nemáte někdo nějaký tip jak se toho prozatím zbavit??
-
jan dvorak
pepper píše:Předpokládám, že to má klasickou obrazovku,
barevný flek je zřejmě důsledkem zmagnetování obrazovky.
Nebyla poblíž třeba reprobedna?
BTV má automatické odmagnetování, ale to u většiny typů funguje jen po zapnutí hlavním vypínačem.
Předtím musí vychladnout - vypnout radši aspoň na 30 min.
Při převozu k reklamaci taky vychladne,
a je-li můj předpoklad správný, v prodejně se závada neprojeví.
pepper
Poblíž obrazovky žádný magnet není.
Napadá mě akorát buď nějaká konstrukční chyba nebo špatné skladování na prodejně, ale dík za tip, vyzkouším.
Re: oobr.
Jojo, těch utržených VN traf je u nich fakt moc:)kozoka píše:Přesně tak, nepochopím jam můžou balit televizor stínitkem obrazovky dolů(thomson)
-
náhodný čtenář
AVL ?
miromatus píše:zdravím, mám tento TV 3 mesiace , ...
Ahoj, zajímá mě zda má tato TV něco jako AVL (automatické upravování hlasitosti, např. při reklamě, která je vždy hlasitěkjší). Respektive jak se chová hlasitost při reklamách, je to na stejné úrovni jako "okolní" program, nebo to řve?
Díky.