O2 TV
Moderátor: Moderátoři
O2 TV
mam internet od O2 s tarifem Aktiv+ . Synchronizacni rychlost po navazani spojeni je neco mezi 36 a 42 Mb/s. SNR Margin (dB) 9 ±1 i tak je spojeni funkcni a bez vypadku. Po 12hod. provozu je chybovost Total ES <200 / Total SES vzdy na nule. Takze kvalita linky je v poradku.
Mam tu dve otazky:
1. Set-top box pri zapnuti si vezme cast prenosove kapacity linky takze internet pujde pomaleji a po vypnuti mohu opet vyuzit plne rychlosti internetu, nebo se vytvori druhy "Path 1" a pro provoz si trvale zabere, rekneme cca 8 Mb/s pro provoz v HD?
2. Z nekterych diskuznich for jsem se docetl, ze pouzity set-top box iCan-3800TW ma problemy s HDMI a nektere televize pres toto rozhrani nefunguji.
Predem Vam dekuji.
- Přílohy
-
VDSL.jpg- (33.79 KiB) Staženo 91 x
S HDMI si nejsem jist, ale nekde se probiralo ze s timto STB jsou problemy pokud se pripoji k televizi pres HDMI a na nekterych TV nejde obraz.
O2 TV si chce zridit tata a ten ma TV SHARP LC40LE600S.
Problém by mohl být, kdybys měl nízký upload a ten se ještě snižoval a ty potřeboval odesílat dost dat. Tam bys to poznal.
xmurgi píše:Zaujimave, ze ja som testoval na SK magio cez DSL a bez ohladu na prevadzku TV isliel net svojich tusim 5Mb.
Vsetko je to o pouzitej technologii a nastaveniach na strane opa... ak mas dostatocnu kapacitu linky tak sa pokles nekona... mam vsak u segry vyskusane ze nejake obmedzenia tam su- v domacnosti su 2 boxy a net. v jednu chvilu na oboch bezal nejaky program a na jednom sa este spustilo casovane nahravanie... v tu chvilu sa pozerany program ukoncil s nejakou hlaskou a bolo dopozerane... len uz neviem ci sa to dalo prepnut na iny alebo bolo sledovanie tv kompletne odstrihnute....
- pocitujlasku