Sháním opravu pohonu vrat Superlift S66

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
s5d

Sháním opravu pohonu vrat Superlift S66

#1 Příspěvek od s5d »

Dobrý den, sháním někoho, kdo by mi dokázal za přijatelnou cenu opravit pohon vrat. Dokázal by se na to někdo podívat a popř. opravit? Finanční odměna samozřejmostí.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Nj, zkus se trochu víc rozpovídat, co je za problém?
..to bude jen ňákej odpůrek
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Nwm mi-ro , ale ten někdo chce asi práci , ne se v tom vrtat , v tom , čemu nerozumí ....
ok1xgi

#4 Příspěvek od ok1xgi »

Nebylo by od věci napsat, kde se vrata nacházejí.....
Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
s5d

#5 Příspěvek od s5d »

jedná se o klasická garážová vrata s výše zmiňovaným pohonem. Pohon sám od sebe začal najednou vrčet (nevím čím se to stalo), tak jsem ho vypnul ze zásuvky, znova zapnul a dobrý ale...přestaly fungovat směrem nahoru a myslím, že i směrem dolů je to taky nějaké divné. Jinak na displeji se zobrazilo při tom vrčení E (nikde jsem nedohledal, co by ta chyba znamenala - error mě samozřejmě napadl, ale to je tak vše.) Teď když mám normálně vrata zavřená, tak mi to na displeji hlásí, že jsou otevřená. Jestli Vám jde o geografické umístění vrat, tak je to v Ledči nad Sázavou. Sundat pohon a zaslat není problém.
mirosne

#6 Příspěvek od mirosne »

Našiel som ,čo znamená E:
Function: delete the present transmitter or make new transmitter learning.
Press “set” continuously till the “remote control learning” lamp flashes, the digital
tube displays “L”.
Delete: Press “-”, digital tube flashes quickly as “E”, after the flash stop, all the
transmitters are deleted.
Learning: Press”+”, digital tube flashes slowly as “L”, then press the transmitter
twice or more times, digital tube Flashes quickly, it means learning is finished. Press
“+” again, another transmitter could be learned. After learning, press “set”, exit the setting.
Pozdravujem Vás, Miro.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Habesan »

Před padesáti lety se věřilo, že když do počítače naprogramujeme kompletní gramatiku a slovní zásobu dvou jazyků, bude mezi nimi překládat.
Dnes se věří, že když necháme počítač, ať si dělá co chce, sám od sebe začne překládat...

"digital tube" taky není úplně kromulentní výraz.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
s5d

#8 Příspěvek od s5d »

Děkuji, vyzkouším.

ten translator si určitě pořídím :D
p32

#9 Příspěvek od p32 »

Translátor jsem kdysi přestal používat, protože z něj lezly nesmysly a koukám, tak to ještě vylepšili. :lol:
jirkati

#10 Příspěvek od jirkati »

Funkce: odstranit stávající vysílače nebo provést nové vysílače učení.
Stisknutím tlačítka "set" nepřetržitě až do "učící se dálkové ovládání" začne blikat indikátor, digitální
trubka se zobrazí "L".
Odstranit: Stiskněte tlačítko "-", digitální trubka bliká rychle, jak je "E", po zastavení blesku, všechny
snímače jsou smazány.
Learning: Stiskněte tlačítko "+", digitální trubka pomalu bliká jako "L" a poté stiskněte tlačítko vysílače
dvakrát nebo vícekrát, digitální trubice rychle bliká, znamená to, že učení je dokončen. stisknout
"+" Znovu, jiný může být převodník naučil. Po učení, stiskněte tlačítko "set", ukončete nastavení

Tohle je pro změnu strojový překlad z Googlovského překladače. Moc se to nevylepšilo.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“