Výměna karet CS Link

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rysTR

#136 Příspěvek od rysTR »

Asi jsem udělal chybu, že jsem sem nedal také začátek čísla mé karty.Má číslo :4262xxxxxxx Dá se z toho poznat, jak bych měl reagovat na zprávu od Skylinku-viz výše?
Eleman

#137 Příspěvek od Eleman »

Tvoje karta je ICE (Irdeto), ale pravděpodobně CS Link. Upřesni jestli CS nebo SKY link. Pokud je CSlink bude možná po sloučení SkyLink chtít výměnu karty. Pokud SkyLink, není třeba nic, jen mít zaplacen servisní poplatek :evil: .

Edit: Pokud vím, tak k 31.3.2013 byla ukončena možnost registrace všech karet CS link. O nutnosti výměny registrovaných karet ICE a Irdeto CS Linku však SkyLink nikde nepíše.
Naposledy upravil(a) Eleman dne 10 srp 2013, 10:16, celkem upraveno 1 x.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
badoch
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od badoch »

No já řeším něco podobného , minulý měsíc mi přišla nabídka na výměnu +baliček mini na rok +zaplacené serpo na rok za 1198Kč, tak jsem to objednal, no budiž ok. Momentálně končí serpo u dalších dvou karet a přišla stejná další nabídka ale už za 998Kč. V dopise kde jsou čísla těch karet se píše že pokud nepřimu nabídku tak stejně musím zaplatit serpo, a později mi bude za dalších 349Kč poslaná karta výměna bez objednání na dobírku.

A že pokud nechci dostat novou kartu tak mám volat. No tak jsem volal a :
osoba na telefonu mi tvrdila, že do konce roku přestanou hrát všechny (tedy i volné)programy na kartách CSlink CW, a nebude již možnost provest výměnu karty za ICE, ale pouze novou kartu čisté M7 nebo jaká to je ale je IR, na což zas nemám přijímače. Vůbec ji nezajímalo číslo karty (CS link starý asi 3roky).

Nepříjemné je že ty karty spravuji pro lidi (důchodce) co jsem jim montoval satelit a teď vypadám jako blbec, když jsem při pořízení jim tvrdil,že to mají všechno a nebude je to stát další peníze.
rysTR

#139 Příspěvek od rysTR »

Ta karta je CS link a částka 349.- kč je skoro přesně 12x měsíční poplatek 29,- kč Nechápu ale, proč by se měla měnit už nyní, když zpočátku garantovali u karet zakoupených v roce 2012,že poplatek budou chtít až za 2 roky !! -Já jsem ji zakoupil dne 3.4.2012 . Jak to tedy je a co platí a od kdy?
Eleman

#140 Příspěvek od Eleman »

Není rozhodující datum nákupu, ale datum registrace. Už si bohužel nepamatuji do kterého data musela být karta registrována, aby platily dvouleté servisně poplatkové prázdniny. Když se přihlásíš v aplikaci tak se všechno o kartě dozvíš.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
rysTR

#141 Příspěvek od rysTR »

Tak jsem se díval na tu adresu aplikace a nejde mi to na to moje číslo spustit.Jinak datum nákupu byl téměř shodný s datem registrace.Chvíli tam pak šly nějaké programy jako pohádky a lovy a pak to zastavili.
Eleman

#142 Příspěvek od Eleman »

No tak to vypadá, že stejně jako udělal Skylink krátký proces s kartami Skylink CW, tak totéž udělal i s kartami CSlink IR. Tedy pokud ti stačí základní nabídka DIGITAL (zdarma, resp. za servisní poplatek) nic měnit nemusíš. Pokud, ale chceš přijímat placené programy, nezbyde ti nic jiného než kartu vyměnit, protože na kartě CSlink prostě nepůjdou aktivovat. :evil: :evil: :evil:
kokun

#143 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň

#144 Příspěvek od migi111 »

http://www.skylink.sk/novinky/servisny- ... ml?lang=sk

Ideme s cenou pomaličky hore....zachvíľku budeme najdrahší
mi-ro

#145 Příspěvek od mi-ro »

U Vás taky? to se přece dalo předvídat že ceny budou "valorizovány". Jak už jsem v jiném vlákně psal, kdo má možnost tak přechod na DVB-T.
..to bude jen ňákej odpůrek
fredis

#146 Příspěvek od fredis »

Jsou i jiné možnosti :wink: .
kokun

#147 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň

#148 Příspěvek od pepik9 »

Poslední neplacený satelitní příjem padl. Prý "Podmínky i ceny za poskytované služby zůstanou nezměněny" ..
weed_smoker

#149 Příspěvek od weed_smoker »

Asi bude fakt lepší se na satelitní příjem vyprdnout a přejít na jinou platformu,třeba tady se píše,že je nyní prakticky nevypnutelná díky decentralizaci.
http://torrentfreak.com/popcorn-time-no ... ut-141106/
Bude to ale chtít televizor s LAN nebo nějakej boxík.
BIDLO

#150 Příspěvek od BIDLO »

pepik9: samozřejmě že dlouho nezůstanou.
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“