Výměna karet CS Link
Moderátor: Moderátoři
Edit: Pokud vím, tak k 31.3.2013 byla ukončena možnost registrace všech karet CS link. O nutnosti výměny registrovaných karet ICE a Irdeto CS Linku však SkyLink nikde nepíše.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
A že pokud nechci dostat novou kartu tak mám volat. No tak jsem volal a :
osoba na telefonu mi tvrdila, že do konce roku přestanou hrát všechny (tedy i volné)programy na kartách CSlink CW, a nebude již možnost provest výměnu karty za ICE, ale pouze novou kartu čisté M7 nebo jaká to je ale je IR, na což zas nemám přijímače. Vůbec ji nezajímalo číslo karty (CS link starý asi 3roky).
Nepříjemné je že ty karty spravuji pro lidi (důchodce) co jsem jim montoval satelit a teď vypadám jako blbec, když jsem při pořízení jim tvrdil,že to mají všechno a nebude je to stát další peníze.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Skylink chystá další rozšíření nabídky. Placené TV budou jen v MPEG-4
Speciální monoblok Skylinku v prodeji od příštího týdne,
Skylink zřejmě chystá přeladění Eurosportu
http://torrentfreak.com/popcorn-time-no ... ut-141106/
Bude to ale chtít televizor s LAN nebo nějakej boxík.