http://www.televiznianteny.com/color-klasik-p12701.html
z nichž jedna přijímá DVB-T z Kleti a druhá třeba z Německa.
Jde mi o jinou věc. Loni na podzim jsem dělal instalaci rozvodů v novém RD, okres Písek. Anténní stožár ční asi 2m nad úroveň střechy. Parabolu pro příjem Astry 19.2/23.5° jsem připenil dolním koncem asi 20cm od krytiny. Na vrcholu stožáru je ona anténa Color Klasik. Mezi nejvyšším bodem paraboly a dolním koncem reflektoru "Kolorky" bylo možná až 80cm volného místa, páč majitel domu předpokládal (výhledově), že si zajistí připojení k internetu prostřednictvím regionálního "wifíčkáře". Před nějakou dobu jedu okolo a co nevidím - na stožáru je venkovní jednotka toho wifi (zřejmě v pásmu 5GHz, vypadá velice podobně jako satelitní parabola, průměr má asi 30cm). Je ovšem namontovaná tak vysoko, že nejmíň polovinou zakrývá reflektor "Kolorky", dokonce zasahuje až do anténního zářiče! A já tam nechal tolik místa...
Myslíte, že je to OK? Majitele domu jsem se na aktuální funkčnost rozvodů neptal, ale zdá se mi, že to úplně profesionálně neprovedli. Že by Kolorka vadila příjmu wifi, o tom pochybuju, spíš bych řekl, že je to naopak.