Záloha systému W7

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hejnicek

#16 Příspěvek od Hejnicek »

S Acronisem vetsinou problemy nejsou.
Ale u PC co kus to original (v kombinaci HW+SW).
Takze nic neni 100 procent.
Petrus2

#17 Příspěvek od Petrus2 »

Cobian Backup, free. Recenze na netu.
Hejnicek

#18 Příspěvek od Hejnicek »

Ten pouzivam ve starsi verzi pro zalohovani dat, ale myslim, ze neumi image disku. Treba to nekdo vyvrati. Ted ho nemam (Cobiana) pred sebou na tomto PC.
hafca

#19 Příspěvek od hafca »

Podlemě je to jen data a já potřebuji něco systém. :cry:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Já bych řekl, že buď se zálohuje vše pro případ externího spuštění stejného programu z DVD a obnovení dat např. z D:záložnísoubor na C: nebo to nemá smysl vůbec probírat a zálohovat jen registry.
Pro takovou případnou zálohu a obnovení je lepší mít rozdělený HDD na C: (systém only) a D: (zbytek dat, filmy, mp3, fotky, instalované programy) a potom se řeší opravdu jen záloha systému na C: tak, aby se kdykoliv dal dát do pořádku za 10 minut.
Ve W8 není zase takový problém vyházet věci, které na tom daném PC nebo NB nebudou nikdy potřebné. Kdysi se to tak dělalo u ve W3.0-1.
hafca

#21 Příspěvek od hafca »

Nevím, ale skoro všechny programy mají cestu na instalaci implicitně danou a některé jinde odmítají fungovat. Navíc se stejně rozlezou všude možně a pak to rozdělení je stejně k ničemu. Při jejich odinstalaci nechávají instalátory spoustu nesmazaného smetí. Já si sice zazálohuji registry, ale co se zbytkem souborů? To podle mě nemá smysl, jedině odstranění systémových složek i s tím smetím a jejich opětovné nakopírování.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“