Ufff... tak Linux nabootoval bez problému a disk je z něj normálně přístupný. Ukazuje to 122 špatných sektorů. (je to moc?) Zatím všechny soubory, co jsem zkoušel, šly otevřít bez problému.
OK, nejspíš bude nejjednodušší koupit druhý disk a na něj data přenést. Myslíte, že bude možné udělat kopii (klon) disku a následně s pomocí instalačního DVD opravit systém? Poradí si vůbec klonovací program s vadnými sektory?
Ještě trochu OT: Vadné sektory na disku jsou zjevně neodstranitelnou závadou, takže by mělo jít odstoupit od smlouvy a nechat si vrátit peníze. Řešili jste někdy takovou situaci u CZC? Z jejich reklamačních podmínek mi není moc jasné, jak to přesně probíhá.
Potreboval bych jeste poradit s nasledujici veci - I kdyz jsem vadny HDD odpojil, pri bootovani mi to stale nabizi oba operacni systemy (i kdyz je pripojeny jen HDD s WinXP). Kdyz vyberu Win7, tak to logicky skonci chybou. Kdyz pripojim nove koupeny disk s cistou instalaci Win7, pak z nej nemuzu nabootovat, protoze mi to nabizi jen ty "stare" Win7. Kdyz pripojim novy disk samostatne, pak nabootuje normalne. Problem tedy nastava jen, kdyz je pripojeny HDD s WinXP.