Proč se seká počítač při návštěvě určitých stránek?
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Proč se seká počítač při návštěvě určitých stránek?
Zajímalo by mě, proč při návštěvě např:
http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajstvi-brno/zpravy/183189-v-syrovicich-nacerno-vyrustaji-rodinne-domy/
se na pár minut sekne počítač? dělá to pouze tehdy, když tu stránku navštívím prvně po zapnutí. Pak už to nedělá.. Počítač je čerstvě "reinstalován" do stavu dodání od výrobce + aktualizace. Prohlížeč používám "lišku"..
Počítač - Toshiba TECRA S11-166
V.Č. PTSE3E-0ET05DCZ
antivir "mcAfee" placený, aktuální..
Veškerý vybavení je "po dodání".. Ve firefoxu mám "ad block" tak, jak se nainstaloval. Haprovalo to ale i bez Ad bloku..
A kutilmile - nelituju tě
- monterjirka
- serviceman
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
- Artaban001
- Artaban001
A možno je to rýchlosťou internetu. Podľa speedtest.net mám download 13 mbit. Ten speedtest mi mimochodom robí presne toto, mrzne pri načítavaní, než sa zobrazí tá mapa: najprv sa dosť rýchlo zobrazí "100%", ale potom to trvá 25 sekund, kým nabehne tá mapa a dá sa spustiť test. Na pomalšom PC je to o nervy, takmer nespustiteľné.
edit: Ešte ma napadlo: dávnejšie ešte na Windows 98 s antivirom od esetu mi to robilo niečo podobné, tuším keď som dal stiahnuť (uložiť na disk, nie otvoriť) hociaký obrázok, tak to zamrzlo na dlhšiu dobu. Bolo to tým, že na otváranie obrázkov som mal predvolený IrfanView, a antivir zrejme kontroloval obrázok spolu s irfanom rozšírenou heuristikou. Keď som nastavil na otváranie obrázkov ACDSee, tak to už nerobilo, ukladať sa dalo okamžite.
PotPalo píše:Nebude to skôr tými novými nenažranými Woknami? Načo výkonnejší počítač, keď sa potom ten výkon zabije novým stupidným Windowsom...
Neřekl bych, že nový Widows jsou nenažraný. To platilo asi pro jehoVisty. Konkrétně na mém tablet PC Fujitsu Stylistic ST 5112 byly původně WIN XP tablet edition. S nima to byl docela lenoch. Pak jsem dal na zkoušku W7 profesional a už tam zustaly. Je to nebe a dudy...