Je to blbá fleška, nebo ne?
Moderátor: Moderátoři
Je to blbá fleška, nebo ne?
Ten nedobytnej adresář nešel zlikvidovat ani formátem, musel jsem low levelem. Podle HD tune na flešce chyba žádná. Čím to pěkně prosím projet, aby bylo jednoznačný, zda hodit po psoj a nebo to dál zkoumat?
Díky
Jirka
Můj šéf patří k lidem kteří věří tomu, že oni jsou jediní kteří můžou udělat v Číně obchod století, že jen oni dokážou z číňanů vyrazit 100% kvalitní zboží za 10% obvyklé ceny. S radostí mu přepošlu link
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Jestli jsi tam měl unikátní, nenahraditelný data, Tvoje blbost, takovej typ médií není určenej pro archivaci dat, ale jen pro jejich přenos z místa A do místa B.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Jakej paradox, před tím jsem měl 500Mb Kingstona a to z dob, kdy se ješte W98 musely dost znásilňovat aby vůbec flešku našly. Kolik zápisů za těch asi 15 let udělal, netuším, ale byl hooodně v provozu. A je zdravej jak řípa, jen nestačila kapacita. Ale taky je to poctivá škatule skoro 10 cm dlouhá na který je ještě z obou stran pořádnej šváb s nohama. Možná to je taky těma dnešníma hnidama, který je problém z USB konektoru vůbec vyškrábat....
Jirka
Ten samý problém je recordable CD nebo DVD. Cdéčka vydrží roky pokud mají dobré barvivo. DVDčka jsou bohužel po čase nečitelná.
Snad DVD-RAM budou na tom lépe.