Maxthon
Moderátor: Moderátoři
Ještě jsem zkusil IE režim a stále nic, prostě náhledy mi nejdou. V nastavení jsem nenašel nic, čím by měly být vypnutý. Neměl jsem na to čas a tak jsem šel na Chroma 30.0.1599.101M. O proti Maxtonu nic moc. Je to škoda, ale co dělat, když mi na Maxthonu nejde ani to co chodi na IE8.
A propo, kde jsou v Maxthonu schovaný Oblibený položky? Je to vůbec v nějakým adresáři, nebo to má někde schovaný v sobě?
Kde se dá stáhnout vyšší? Pokud možno českej. A není náhodou nutno starej odinstalovat?
Díky
Jirka
IE režim je spíš o nějakém webu, který je funkční pouze pro IE (např. některý předpotopní internet banking atd.).
Oblíbené položky jsou šifrované, protože se synchronizují přes web, což je standard při používání na více PC.
Taky s Cloudu když jsem klapnul na odkaz na tom jejich "Metru" tak se v 4.1 rovnou otevřela záložka a tady se jen vytvoří a musí se otevřít ručo. Nemůžu nalýzt, kde se to nastaví a zda to vůbec jde. Ve 4.1 pokud jsem uzavřel postraní panel, tak příště zůstal uzavřenej, tady se mi otvírá stále znova při každým spuštění. Taky to nemůžu nikde nalýzt.
Jo a jakej nejstarší systém by měl umět? Na P3/1400 s ME nebo 2000 mi nejde. Chodí na nich jen IE6.
Furt ňáký mouchy. Nojo, u 4.1 to byl finál a nechodil. Tohle je Beta....
Asi to skončí na Chromu.
Jirka