W XP a Skype
Moderátor: Moderátoři
Takže je uplně jedno jestli to pak hackne warezem nebo si stáhne warez upravenou instalační verzi. Na stránkách MS prostě nestáhne a nezaregistruje klíčem z nějakého vyřazeného PC. Musel by mít origo instalačku k tomu PC.
FHonza píše:Na jeden "odemykací" kód bez ohledu na HW funguje u XP Volume licence. u OEM to tak není.
Standardne OEM Windows (nebrandovane - tzn. nie DELL, HP, Lenovo a pod.) funguju s lubovolnym OEM klucom (musi sa dodrzat Home resp. Professional), pretoze vsetky CD su rovnake.
Pri znackovych PC je v BIOSe nejaky kluc a instalacne CD je upravene tak, ze to zisti a funguje bez aktivacie (a bez zadavania cisla).
Skype 3.8.0.188 už podporuje aj videohovor, odskúšané.
Ešte poznámočka: keď vytvárate nový skype účet, treba v hesle použiť minimálne 1 číslicu. Starší skype na to neupozorní, iba to zastaví a účet sa nevytvorí.
Mam W7 32bit a skype som pouzival tak polroka bez problemov no poslednu dobu (asi po neakom update) skype vyuziva min. 50% cpu asi 10 minut potom ide normalne.Skusal som aj ine verzie z tych poslednych, ale bez zmeny.Odinstaloval som ho cez total uninstall, vymazal vsetko z appdata.Ziadna zmena.Pridal som skype.exe do vynimiek v eset smart security aj v antivire aj vo firewalle.Uz neviem co sa mu nepaci.Viete neako pomoct?
- serviceman
rnbw píše:Hlavne ked sa vsade vyhadzuju PC s legalnymi Windows. Staci si niekde z takeho PC zobrat/opisat cislo.
Nebo si nějakým způsobem obstarej celou bednu. Pokud by Ti na ni ve šrotu za babku dali i doklad, tak máš XP podle podmínek Microsoftu zcela legálně. Jen musíš najít vhodné CD, které s tím štítkem bude schopné instalace.