Proč mě počítač nevidí hdd WD MyBook?
Moderátor: Moderátoři
Proč mě počítač nevidí hdd WD MyBook?
- monterjirka
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Ve spravování disků taky ne, ale když nejedu do správy disků ukáže se mi disk v notebooku a pak připojím ten 2TB tak se po chvilce ve správci ukáže, ale stejně se neukáže v zobrazení disků.
Podívej se ve správci, zda náhodou není přiřazeno disku stejné písmeno jako jinému zařízení (nejčastěji síťový disk nebo čtečka karet). Nevím jak ve Vistách, ale v XP to byl poměrně častý problém.
MB Gigabite. Musel jsem pockat az vyrobce MB vydal novejsi ovladace pro USB 3.0. Konkretne se jednalo o Etron USB 3.0 Driver . Do te doby jsem se mohl stavet na hlavu a neslo to. Dokonce jsem si posilal emaily s obema vyrobci (HDD - MB) ale bylo to tzv kolecko. 1 se vymlouval na druheho.
- serviceman
- serviceman
- weed_smoker
Koupil jsem si WD MyBook 3TB a WIN XP ho nevidí (ani průzkumník,ani správa disků).Program od WD(Data Lifeguard Diagnostic) ho ale bez problému najde a lze i provádět testy a výmaz (přepis nulama).Je to klasickej 3.5" s trafem 12V a USB 3 .Kapacitu to ukáže 3000.56GB.Až bude možnost zkusit ho na PC s W7,udělám to a pravděpodobně ho W7 najde.
Co teda doinstalovat do XP,aby ho viděly a nebude nutný ho rozdělit na oddíly např.po 1TB?Na tom konkrétním PC není reinstall W7 možnej(exotickej HW,poskládala to jakási německá firma MEDION),maximálně zkusit nabootovat ho z flešky.Přetahat data z TOHOTO PC na fleškách do PC s W7 a na Mybook to naházet z něj asi taky neprojde,na tak dlouho mi ho nepůjčej.