zápach z bubnu pračky
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
forbidden píše:To bude kočka nadšená.
Dva dny na větru a už v tom půl dne spokojeně spí. Taky jsem z toho měl strach, že to bude smrdět. Ale pořád lepší než blechy a všemožní paraziti - prošla totiž komplet očistou.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Artaban001
- kevin_mitnick
Kočku vyprat na 90. Přítulkyně měla zanussi, začala pěkně smrdět (pračka). Největší svinstvo je aviváž na nízkou teplotu - začne plesnivět. Vrchem plněná pračka měla na těsnění takový divný odstín. Několikrát jsem ji vyvařil sodou a kyselinou citronovou. Stačí, jak bylo psáno kyselinu citronovou a kus nějakého hadru aby si pračka nezkrátila cyklus a nechat na co nejdelší a nejvyšší teplotu.keemo píše:Kočka či pračka?
Klikni na 32:02 min .
Celeron píše: kolik obvikle snese teplotu magnetickej ventil na vstupní vodě? Mám pračku připojenou na pákovku baterii a kromě předepraní napouštím vodu tak 35-40 stupňů, prostě páka někde uprostřed.
Jirka
Ak otvoriš pákovú batériu niekde uprostred a pračka ma ventil zatvorený, ty cez pákovú batériu spojíš teplé a studené vodovodné potrubie. Tlak v oboch potrubiach nemusí byť rovnaký a voda ti cez batériu tečie z jedného potrubia do druhého.
U nás sme to pred ix rokmi riešili v paneláku, keď zo studenej vody občas tiekla horúca voda, a dosť dlho trvalo, kým sme zistili, že jeden sused si pripájal pračku presne tak ako ty.
makino píše:Kyselina citrónová je na čistenie práčky najvhodnejšia
nechápu proč ale snad pokaždé když vyčistím pračku pomocí kyseliny citronové, tak je druhý den vnitřek pračky cítit takovou zvláštní zatuchlinou která postupně vymizí až po několika pracích cyklech, zkoušel jsem kvůli tomu i opakované čištění hned následující den po čištění prvním, trochu se asi tím asi zápach zmírnil ale pořád tam je (před čištěním nic cítit není)