autozosilovac v byte
Moderátor: Moderátoři
Nevím, co je zajímavé na možnosti splácat autozesilovač s nějakým zdrojem a používat to doma.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Problém součástek, náhradních dílů atd. lze řešit velmi levně, sice je to poněkud zdlouhavější než zajít do obchodu, ale rozhodně se to vyplatí. Před chvílí jsem to řešil kousek vedle na tomto fóru. Stačí zajet za město na nějaký ten bordeldvorek (sběrný dvůr, šrotiště...
www.sigmaphon.cz
Splite: Na zesík 2x20W budeš potřebovat trafo stejného výkonu ať se jedná o Zesilovač nebo autozesík. Rozdíl bude jen v jeho výstupním napětí. Autozesíky si vystačí s napětím 12-15V, za to jsou v můstku takže větší proudový odběr ze zdroje, což znamená větší náklady na usměrnění a filtraci. Normální zesilovač mívá napětí vyšší právě proto že není zapojen do můstku, což kromě nižšího odběru znamená i lepší parametry.
- Gabca
- Kontaktovat uživatele:
basy ?
http://www.chrudim2000.cz/tuning/interi ... lovac.html
ted jsem ho akorat doladil vcetne skatule......... zkouseno na PC zdroji.........dela peknej bordel....... a az bude teplejc tak mam este ukol nachysta na nej 2 auta......... ja jsem se dlouho rozmejslel ho postavit...nebyly kacky na soucastky.........a konecne jsem ho postavil a poslechl a spokojenost............ale ja bych sel do neceho jinyho..........laka me ten tlampac jak pise Metalgood......... chtel bych ho slyset......... musi to bejt prdel..