Samsung UE28F4000 dlouho "žhaví"

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
marshal

Samsung UE28F4000 dlouho "žhaví"

#1 Příspěvek od marshal »

zdravím, koupil jsem tuto TV a mám problém. Asi ji vrátím ale zajímal by mě váš názor.
Po zapnutí a volbě analog kanálu (je připojena na UPC kabel) naběhne téměř normálně, ale má zrnitější obraz.
Když ale po zapnutí volím digitál tak se tváří jako že nemá signál - doporučuje kontrolu kabelu a pod. Po cca 1,5 minutě si to rozmyslí a nabídne mi zvuk - na obrazovce se objeví repro. Po dalších cca 15 sec teprve naběhne obraz, pak jede normálně.

TV zkoušena na jiném místě kde jiná tv chodí - dělá to samé, jiná tv chodí normálně všude.

Mám v úmyslu ji vrátit ale zajímal by mě váš názor, proč digi tuner potřebuje víc času než se "nažhaví" :(
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Máš to v záruce, tak reklamuj.
marshal

#3 Příspěvek od marshal »

to mám v úmyslu v pondělí, jenom mě zajímalo jestli někdo nemá zkušenosti s touto tv a názor z pohledu elektronika na toto chování.
.. nic co by toto způsobovalo mě nenapadá (jedině asi to bude elektronkový vstup) :lol:
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

marshal píše:.. nic co by toto způsobovalo mě nenapadá (jedině asi to bude elektronkový vstup) :lol:

Anebo vyschlé ellyty - než to "doplulo" z Koreje sem :o :lol:
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od marshal »

taky možnost, :lol: anebo tam nasypali nějaké líné elektrony ..
Vyvstává mi ale problém jakou jinou TV. Zdá se že nikdo tento rozměr (28") tv nevyrábí. našel jsem ještě 26" Hitachi a Philips, je to sice o něco menší, snad to nebude tolik vadit.
Které firmě byste dali přednost ?
díky
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jezevec »

Hitach, JVC, Hyundai, to jsou všechno Turci (Vestel). Grundig je BEKO a THOMSON tuším číňani.
marshal

#7 Příspěvek od marshal »

jezevec:
Hitach, JVC, Hyundai, to jsou všechno Turci (Vestel). Grundig je BEKO a THOMSON tuším číňani.

Tudíž zbývá Philips anebo LG. Philips je levněší, máte s ním obecně zkušenosti ?
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jezevec »

Kup si takovou, na které se ti bude nejvíc líbit obraz, jinak je to vcelku jedno.
Všechny jsou dělány aby vydržely pokud možno záruku a pak už to záleží na konstelaci hvězd, fázi měsíce, stavu globálního oteplování a já nevím čeho ještě...
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“