Hriankovač Moulinex AF5

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kassquit

Hriankovač Moulinex AF5

#1 Příspěvek od kassquit »

Ahoj, v jednoštrbinovom hriankovači Moulinex mi odišli špirály, hriankovač ma asi 10 rokov, najprv sa prepalila jedna a asi mesiac som si opekal chlieb na dva krat:-) a odisla aj druha, zjavne to dosiahlo svoju životnosť. Hriankovač sa mi ale páči a rád by som ho opravil, vadí mi že na trhu su takmer iba dvojštrbinové a tie jednoštrbinové sú považované za luxus a vačšinou majú kadejaké šialené dizajny na úkor funkčnosti.
Odporové špirály sú v keramických trubkách a každá z nich má príkon 500W, chcem sa opýtať, či neviete, či sa dá niekde kúpiť originál náhradná špirála, alebo či niekde inde nejaká náhražka, ktorá by sa dala dať do tej trubky, vnútorný priemer to má cca 6mm a dĺžka je cca 25cm. Také nepodarené foto prikladám ako prílohu.
Přílohy
moulinex.jpg
(28.25 KiB) Staženo 108 x
MATYCH

#2 Příspěvek od MATYCH »

když tak namotat z kanthalu
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

No já bych to viděl na koupi třeba staršího funkčního . U tohoto typu výrobku bych do podobných úprav nešel .
pepito

#4 Příspěvek od pepito »

kassquit

#5 Příspěvek od kassquit »

pepito píše:A zkusit tam nacpat něco takového
Neviem ci to tam pasne rozmerovo, ale pisu ze to je na 115V dva do serie by isli, ale hriankovac sa da prepinat na jednu alebo dve spiraly... ako prinajhorsom by som tuto funkciu vyblokoval a slo by to takto len na obe sucasne. Beriem to ako krizove riesenie.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“