Nokia 6300 nefunkční display
Moderátor: Moderátoři
Nokia 6300 nefunkční display
Zkoušel jsem http://www.youtube.com/watch?v=MLG8pNOt7_o
(dolů, levý horní, 8x dolů, vybrat, levý horní, vybrat, vybrat), bohužel bez výsledku. Pokud je to tak i v české lokalizaci tak předpokládám, že se kontakty nevešly na sim kartu a zbývá tedy PC suite.
Díky
Pro nokii 6300 se dá nouzově použít i LCD z Nokie 5310 (6500c, 5130 a pod.- má delší flex, trochu jinak umístěný).
Napiš odkud jsi a já třeba budu vědět jak ti pomoci.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Lepší by bylo se podívat okolo sebe, zda se nenajde nějaká příbuzná nokie ( Myslím že by posloužil LCD i z Nokie 3110c/3109c).
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
Michal22 píše:OK, ale i toto bude fungovat jen za předpokladu, že tam není žádný zámek.
Lepší by bylo se podívat okolo sebe, zda se nenajde nějaká příbuzná nokie ( Myslím že by posloužil LCD i z Nokie 3110c/3109c).
omyl tam je jinej ale z nokia 5130 a jim přibuzne by to mnělo jit myslim že ještě z E 51
Já bych to samozřejmě taky mohl pro něj udělat, ale v práci (kde to řeším denně), tím pádem by to byla nepovolená reklama. A ještě by za to musel zaplatit...
Ovšem mám na druhou stranu možnost zálohovat data z Nokií S40 i z těch přístrojů, které jsou zamčeny kódem- existuje na to box, který vycucne zálohu z telefonu, který je připojen v Local mode.