Reprozostavy a všetko okolo
Moderátor: Moderátoři
Ešte raz, pekné Vianoce
Pozerám, že ony idú po 120Hz. Niečo delené nižšie sa nenájde? Keď už mám tie KEF-y?
http://www.platanaudio.sk/cache/documen ... 3-2013.pdf
Duvsan píše: že tie reprá nie sú schopné plnohodnotne hrať na najnižších hlasitostiach, potrebujú patrične "osoliť".
Dobrý subwoofer zahraje i potichu prokreslený bas.Často se dostanu k muzice až večer a to musím hrát pianissimo .CHT12 má i noční režim,pobrukuje jen lehce,ale to bohatě stačí když je večer ticho.Když ho vypnu,je okamžitě cítit ,že už to není to pravé,rockové.A ani to nemusí řvát.
Pokud chceš vychutnat zvuk vrtulníku jako v reálu,tak si ho kup
Místnost mám 60m3,na to by stačil i 10",ale já chtěl větší
Subáč som zamietol. Jednak toľko nepočúvam a jednak by to chodilo cez steny. Síce máme stierku, ale i tak. I tak ďakujem za rady.
Samozrejme, Arta bude v notbuku, telefón by bol len na počúvanie mp3. To aby sa niekto do toho neobul.
Áno, sem to už nepatrí. Pokračovať budem na vhodnejšom mieste.
S logitechama i ARS si dělej co je ti libo. je to tvůj majetek a myslím že nejen já už ti to nebudu vymlouvat jelikož je to marné.
Co je to "notbuk"? To neznám, jen notebook.
Čo s tou zvukovkou chcem som uviedol v predchádzajúcom príspevku. Chcem merania na trochu rozumnejšej úrovni, hlavne aby bezpečne pokryla celé fr. pásmo. Inak prevažne by mala byť na počúvanie "všetkého na všetkom", tedy všetky žánre na reprobedniach i na sluchátkach. Takže z tých slušnejších. To pre doplnenie, ostatné som už uviedol. Pre Artu kalibrovaný mikrofón kupovať nebudem, pre tri prípady by to bola investícia silne nerentabilná a neviem o nikom v okolí, za kým by som mohol zájsť. Tak použijem bežnú kapslu. Do roviny to nedá, to dotiahnem uchom, len nech tam nemám výrazné hrby či jamy. Predpokladám, že bežný kondenzátorový mikrofón má tú cháru bez silných výkyvov. Porovnám s meraním na KEF iQ10.
Ohľadne tých nešťastných Geniusiek. Basák som skúsil použiť inde, je na h****. Osadil som ARN100, divil som sa, čo z toho liezlo. Nejak to už splácam.
V inom vlákne som riešil niečo podobné RK09. Už mám v kartóne ARN5608, len ich osadiť. Výškače ARV161 budem musieť zatlmiť alebo vymeniť. No a bude treba ubastliť výhybku. Ale to až časom. A mám ešte jedny bedne, tiež som ich niekde riešil. Uši nemám dokonalé a už vôbec na fázu, potrebujem Artu a zvukovku. Ale aby som to tu nepreplácal nehorázne, so zvukovkou pokračujme tu: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=53635