AKJ 451 co to je zač
Moderátor: Moderátoři
Kaca píše:Psal jsem Leošovi a už vím naprosto přesně o co jde. Velice ochotně mě to vysvětlil. Je to opravdu kiňácké.
. . . ale to že je to "kiňácký", to jsme věděli !
a už to tu výše bylo napsáno.
Mě by spíše zajímalo, proč komponenta se stejnou funkcí z AKT401,
má jiné číslo ?
A navíc to tvoje číslo je stejné s jiným komponentem s úplně jinou funkcí !
. . . to je na tom to nejzajímavější !
- Přílohy
-
seznam komponentu.jpg- (242.25 KiB) Staženo 99 x
Tam to prolínací zařízení se týká toho zvuku nebo obrazu? Já jsem hned po vojně v roce 1982 šel promítat kino v Kralovicích (po Klánovickém výcviku kde jsem byl dvakrát takže i moderní technologie a širočina). Napřed na Čtyřkách a potom MEO5XB a tam se to prolínalo na nálepky a nebo ručně knoflíkem. Na zvuk tam bylo něco s KU605 na konci a viselo to mezi mašinama na zdi takže to bylo úplně oddělené od mašin jen spojené koaxem s fototrandem. Už jsem rok nebo dva nepromítal ale jsem připraven co by střídač v případě nemoci zaskočit.
Tak zatím
Moc se omlouvám za kvalitu fotky ale fotil jsem to narychlo v dílně na zemi.
- Přílohy
-
IMG_1599.JPG- (81.67 KiB) Staženo 71 x
- serviceman
Chci začít se stavbou Marshalla 4150 na basovou kytaru ale nevím jestli by se na to nehodilo lépe něco z tohohle: http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbr ... sic_A4.pdf
Kdyby jste někdo uměl německy a nebo s tím měl větší zkušenosti tak prosím poraďte. Jedná se mě o něco pěknýho co by se dalo použít na baskytaru i na kontrabas. Ale hlavně na basovku. Ta korekce pro kontrabas se tam vždycky někde najde.
Díky!!!
a co chceš překládat, je to klasika . . .
a pokud přece, stačí použít google translate a nakopírovat si tam text z toho PéDéeFka a máš hotovo, teda přeloženo . . .
ak je to z mé strany střelba do tmy. Věříém že obé bude dobré.
- Přílohy
-
marshall-jmp-4150-club-country-bass-100w-amp-schematic-diagram.pdf- (108.56 KiB) Staženo 100 x