pájecí pero s osávačkou
Moderátor: Moderátoři
- Superpavel
pájecí pero s osávačkou
Někdy snad roku 2002 jsem ji nebo podobnou viděl u někoho v elektronickém kroužku a nejspíš mu vyhovovala...
- Přílohy
-
Odsavacka Proskit.jpg- (25.81 KiB) Staženo 253 x
- Přílohy
-
odsavacka Solomon02.jpg- NEKUPOVAT!! (Ale stejně se už asi nevyrábí...)
Jo a chybí tam jeden šroubek. :-) - (141.87 KiB) Staženo 237 x
-
odsavacka solomon.jpg- NEKUPOVAT!! (Ale stejně se už asi nevyrábí...)
- (286.22 KiB) Staženo 261 x
- Přílohy
-
sc7000z.png- (67.19 KiB) Staženo 246 x
http://www.hadex.cz/p138-pajeci-pero-s- ... 0w-zd-211/
- ale nic moc, obyčejná odsávačka s trafopájkou zajistí lepší výsledek
Kdysi jsem měl možnost pracovat s CT-858 a pracovalo se s ní dobře, ale taky je dražší než všechny dosud zmíněné výrobky dohromady. Věčně ucpaný filtr považuji za normální stav, ale bohužel jsem odolal pokušení nalepit na ni štítek, že po každém použití se musí nejpozději týž den vyčistit.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem chvíli i tu ruční odsávačku s vyhřívaným hrotem, ale ne z GMka za šílený prachy, ale z Hadexu za asi 150,- a kvalita naprosto odpovídala ceně, dalo se s tím dělat, ale jen na starých deskách, s většíma ploškama a hodně olovnatýho cínu k odsátí, jinak se nechytala.
Mohu jenom doporučit, mám ji doma
Jo a tady je návod na menší tuning: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1998467.html
Používám jí celkem často. Ucpaný filtr při odsávání je si myslím normální. Sací výkon pro mě i na prokovech velice nadrtandardní. Často sundavám z desek displeje například s 50ti piny na jedné straně a už si nedokážu představit to dělat klasickou odsávačkou. Ty plošky mi taky padaly, ale do doby než jsem koupil různé hroty. Ale jeden je za bratru kolem tisícikoruny.
Denona som kúpil kedysi už použitého za dákych 6000Sk, čo nebolo málo, ale ušetrí mi mnoho nervov pri opravách.