ovladač TV karty leadtek winfast 2000XP
Moderátor: Moderátoři
Á propo: Jaká je zaměnitelnost ovladačů pro jednotlivé (navenek různé) karty osazené obvodem CONEXANT FUSION 878A ???
Pár jsem jich získal, ale s přesnými ovladači se nechovají dle mých představ.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- pocitujlasku
+ ako prehravac http://deinterlace.sourceforge.net/
su to vykopavky, ale na xpckach chodili bez problemov.
Neuznávám pojem "zastaralé drivery". Buďto to funguje na první pokus, nebo ne a potom řeším případné problémy způsobem, jak píše rnbw. Ovšem velice výjimečně. Kdyby byl přiložený SW vždycky na pytel, nemusel by se k výrobku dávat nikdy. Což se neděje.
...zaměnitelnost ovladačů pro jednotlivé (navenek různé) karty osazené obvodem CONEXANT FUSION 878A...
To jsem kdysi zkoušel a ty rozdíly byly zřejmě dané "zbytkem karty" (např. tunerem) a grafickým frontendem (TV/PVR). Poznalo se to i tak, že se PCI identifikace sestávala ze tří částí - VEN, DEV a (tuším) SUBSYS. Hrál jsem si pak i s editací .INF souborů, aby průvodce přidáním nového HW ovladače "zbaštil", ale s pochybnými výsledky.
a ovládací SW mi pomohl ten,co mi zde poslal někdo na začátku vlákna .
http://www.uloz.to/xXeQRwt/winfast-tv-2000xp-expert-iso
(jsou tam i ovladače,ale ty mě nepomohly)
judeware píše:Kdyby byl přiložený SW vždycky na pytel, nemusel by se k výrobku dávat nikdy.
Prilozeny SW vznika tak, ze ked sa programatorom podari skompilovat a nahodou to funguje, tak daju nalisovat CD. A ked sa vyrobok predava par rokov a medzitym v SW opravili x chyb, tak pouzivaju stale tie stare CD, nebudu ich predsa vyhadzovat...
už mám správný ovladač,ale hádá se mi to s tím co tam je..
Ten co jsem našel na ulož.tu je archív o velikosti 96KB a v něm je asi 6 souborů.Lze to řešit tak,že tu TV kartu fyzicky vyjmu a zkusím vyhledat ty soubory z archívu ve windows a vymažu je ?
ptám se abych něco nepos*al ,protože mám čerstvě nainstalovány XP a zárověň i LUBUNTU. (nechci něco pokazit a začít znova se vším)
Případně odmítnout a zakázat, pokud už karta není třeba.