ovladač TV karty leadtek winfast 2000XP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
milous2

#16 Příspěvek od milous2 »

Zdravím. Asi v roce 2005 jsem si pořídil TV kartu Leadtek "WinFast DV2000" Byla dost vychvalovaná.Ovladače na cd v krabici. Instalace sice hlásila,že není podepsaný ovladač,nebo něco podobného,ale karta pod Xp home fungovala tak jak jsem potřeboval.Pokusím se zaslat něco z návodu,jestli to někomu poslouží,ale vše asi již bylo napsáno výše. Pořadí skenů opět obráceně. Omluva :lol:
Přílohy
Tv4.JPG
(77.55 KiB) Staženo 79 x
Tv3.JPG
(81.65 KiB) Staženo 63 x
Tv2.JPG
(74.53 KiB) Staženo 63 x
Tv1.JPG
(17.74 KiB) Staženo 76 x
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Habesan »

(Chytat se na to dá třeba stará VHS.)

Á propo: Jaká je zaměnitelnost ovladačů pro jednotlivé (navenek různé) karty osazené obvodem CONEXANT FUSION 878A ???
Pár jsem jich získal, ale s přesnými ovladači se nechovají dle mých představ.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
pocitujlasku

#18 Příspěvek od pocitujlasku »

Habesan: na bt8x8 karty som pouzival toto: http://btwincap.sourceforge.net/
+ ako prehravac http://deinterlace.sourceforge.net/
su to vykopavky, ale na xpckach chodili bez problemov.
No vidis, a tak si sa bal
judeware

#19 Příspěvek od judeware »

serviceman, rnbw, xxxe: máme různé zkušenosti. :)
Neuznávám pojem "zastaralé drivery". Buďto to funguje na první pokus, nebo ne a potom řeším případné problémy způsobem, jak píše rnbw. Ovšem velice výjimečně. Kdyby byl přiložený SW vždycky na pytel, nemusel by se k výrobku dávat nikdy. Což se neděje.

...zaměnitelnost ovladačů pro jednotlivé (navenek různé) karty osazené obvodem CONEXANT FUSION 878A...

To jsem kdysi zkoušel a ty rozdíly byly zřejmě dané "zbytkem karty" (např. tunerem) a grafickým frontendem (TV/PVR). Poznalo se to i tak, že se PCI identifikace sestávala ze tří částí - VEN, DEV a (tuším) SUBSYS. Hrál jsem si pak i s editací .INF souborů, aby průvodce přidáním nového HW ovladače "zbaštil", ale s pochybnými výsledky.
555

#20 Příspěvek od 555 »

pánové moc se omlouvám za odmlčení :-) ovladače (přímo ovladače jsem nakonec stáhnul odněkud z googlu )asi 20 Mb archív.a windows už si pak TV kartu našel.jestli někdo chce přímo odkaz nebo ten soubor tak mohu poskytnout..já ho předal na flash kamarádovi ,(a pak si z PC vymazal)ale není problém mu říci.

a ovládací SW mi pomohl ten,co mi zde poslal někdo na začátku vlákna .

http://www.uloz.to/xXeQRwt/winfast-tv-2000xp-expert-iso

(jsou tam i ovladače,ale ty mě nepomohly)
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

judeware píše:Kdyby byl přiložený SW vždycky na pytel, nemusel by se k výrobku dávat nikdy.

Prilozeny SW vznika tak, ze ked sa programatorom podari skompilovat a nahodou to funguje, tak daju nalisovat CD. A ked sa vyrobok predava par rokov a medzitym v SW opravili x chyb, tak pouzivaju stale tie stare CD, nebudu ich predsa vyhadzovat...
ARDO

#22 Příspěvek od ARDO »

připojím se sem,mám tuto TV kartu a stáhnul jsem nejdříve ovladač nějaký z ulož.ta ale ten částečně komunikoval,ale ne zcela.Když v ovládacích panelech dám u toho zařízení -odinstalovat ovladač ,tak se sice odebere to zařízení,ale po restartu se znovu nainstaluje (čili ten ovladač je někde v systému stále),ale nevím jak a kde ho odebrat (vymazat).
už mám správný ovladač,ale hádá se mi to s tím co tam je..

Ten co jsem našel na ulož.tu je archív o velikosti 96KB a v něm je asi 6 souborů.Lze to řešit tak,že tu TV kartu fyzicky vyjmu a zkusím vyhledat ty soubory z archívu ve windows a vymažu je ?

ptám se abych něco nepos*al ,protože mám čerstvě nainstalovány XP a zárověň i LUBUNTU. (nechci něco pokazit a začít znova se vším)
judeware

#23 Příspěvek od judeware »

Stačí ve správci zařízení vyhledat všechny příslušné PCI identifikátory, poznamenat si je a následně je vyhledat v souborech .INF ve složce WINDOWS\INF. Tyto smazat (přejmenovat na .IN_) a po restartu po automatickém nalezení "čerstvě připojeného HW" předložit metodou INF ovladače nové.

Případně odmítnout a zakázat, pokud už karta není třeba.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“