Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
Jo, vytisknul jsem si - ale když jsem tisknul v kvalitě, kterou jsem požadoval, byla po vytisknutí fotkama celoplošně pokrytých 4 (slovem ČTYŘ!!!) listů formátu A4 zcela vyčerpaná žlutá barva z kombinovaný kazety. Tiskárna totiž nezesvětluje barvy jen ubráním intenzity tisku v ostatních barvách, ale "ředí" je právě tou žlutou. Když jsem si pak koupil nový kazety a spočítal cenu tisku i s "fotopapírem", došel jsem k ceně za fotku 9x13 někde na hranici 40 korun... A to se "vyplatí"...
Od tý doby si fotky nechávám dělat za 2 kačky v Happy Foto a doma tisknu na laserovce co potřebuju jen "černobíle" - v laseru toner nezaschne ani když ji nepoužiju rok v kuse, zatímco v inkoustovce jsou problémy už po tejdnu "odstavení" a svoji inkoustovku tak používám už jen výhradně jako skener...
A kutilmile - nelituju tě
I nějaký ten zelený papírek by se možná vyměnil...
//EDIT: Hlavně ta ložiska.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Ze stejné typové řady je ten co se používá pro MB v ATX PC (Molex Mini-fit Jr. 5566-20A), viz: Wikipedia: Molex connector.
//EDIT: Připsán typ konektoru.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Bol tam aj napajaci kabel. Len dialkovy ovladac chyba.
Minule som priamo z kontajnera vybral cele PC - Celeron 2 GHz, 512 MB RAM, 80 GB HDD, grafika, sietovka, CD-RW/DVD mechanika. Bolo nutne to ocistit a vymenit elyty.
konosuke píše:Z odložené u popelnic ledničky odmontoval bílou plastovou ručku -
Optimální recyklace odpadu je využití
Taky jsem ze starého mražáku sejmul madlo a po vyčištění pískem na nádobí ho montnul na Electrolux místo ruplého originálu - dávat 450Kč za aušusový výlisek na ledničku, která stála 6300, to jsem se šprajcnul.
- radioelectrum
Před cca 10 lety jeden hodně tmavý spoluobčan dovezl do SD celou kárku měděných plechů, prý nejsou měděné a ve sběrně ho vyhodily a když je SD hned za rohem tak že esti je tam může odevzdat.
Ten z obsluhy je dal bokem, zavolal mi a já si naložil štos oboustranných kuprextitových desek. Rozměry byli různé, tak 25x 60 až 50x70cm.
- radioelectrum
pro ti co neznají kde zjistit odkaz: http://www.sberne-dvory.cz/
Přeji vem hodně nových ůlovků. První letošní den plný strých věcí na sběrrných dvorech se již blíží !