Vogon píše:musí koneckonců tu zakázku přijmout, vydat, musí ji nějak "opapírovat" musí ji nějak vyzkoušet a musí mít alespoň rámcově nějaký vybavení, musí vést sklad a v neposlední řadě platit DPH. Tohle všechno stojí peníze a někdy trochu víc
Sorry, ale administrativní obratnost firmy nemusí zákazníka vůbec zajímat. DPH je průběžná položka, kterou platí až ve finále občan neplátce. Já vím, že evropské hospodářské ovzduší naditované Bruselí posledních dvacet let je likvidační pro výrobce čehokoliv a pro ty poctivé trojnásob, ale nemůžeš přece chtít aby zákazník akceptoval donekonečna byrokracii v účetnictví firem a milion norem a směrnic, které výrobu a servis prodražují. Vždycky mě fascinuje, jak ve firmě Prchal - Ericksson v Kolíně, (která těsně po I. válce prorazila s výrobou telegrafů pro armádu a pozdější klíčový výrobce telefonní techniky) až do velikosti asi 200 zaměstnanců stačil na ekonomickou/personální agendu JEDEN člověk.
Takže v základu dva přístupy k servisování výrobků:
co nejlevnější šunt, který se neopravuje a vyhodí, protože stojí pár korun - cesta čínských PC zdrojů, sice se plýtvá materiálem a energií, ale to brusel nebolí tak jako klasické žárovky.
- profesionální výrobek a kvalita, který se vždycky vyplatí opravit a kde zákazník akceptuje cenu výměnou za spolehlivost a opravitelnost.
Nevím kam patří zmíněný Diametral, vypadá jako kombinace obojího (investiční cena a čínská kvalita), nezdá se mi totiž, že by příčetný konstruktér navrhl silové obvody a jištění tak, že se někde může OPDAŘIT SPOJ NA DPS!!! Silové obvody na 140µm cuprextitu ještě cínované vydrží opravdu hodně a to už se dávno měla přerušit pojistka na sekundáru i primáru trafa! a obvody s velkými elyty s akumulovanou energií by z toho důvodu vůbec na tenkých dps neměly být tahány. Za takový výrobek by se měl výrobce zákazníkovi omluvit a ne mu tahat z kapsy prachy za nějaké vybavení servisu a za účetní bábu.