Ako rozobrat vysavac ETA 2460

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hopp

Ako rozobrat vysavac ETA 2460

#1 Příspěvek od hopp »

Ahojte, zaseklo sa mi automaticke zatahovanie kabla na vysavaci ETA 2460.
Potreboval by som vediet ako to rozobrat, maturujem tu nad tym uz dve hodiny a nic mi nenapadlo :).

Vdaka !
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Nemůžu ti to napsat přesně (nepamatuju si vše), ale (nespíš) minimálně musíš sundat víko prachového sáčku (vyhodit z pantů) a odšrubovat šrouby co jsou pod kolama + občas bývá šroub mezi klapkama vypínače & navijáku (měl by jít vidět) - klapky se ale vytahují blbě a rády se lámou...
Hifista

#3 Příspěvek od Hifista »

Nevím sice jak vypadá tvoje ETA, ale měl jsem totožný problém u ETA Proxima. Nešel a nešel rozpůlit, až jsem nakonec zjistil šroubky v rukojeti. Rukojeť je shora opatřená krytkou, která nijakým páčením nechtěla ven. Povedlo se až po dlouhém úsilí a když jsem si prohlížel po demontáži ty západky, tak mě vůbec nenepadalo, jakým přípravkem to asi demontují v servisech. Jak byla krytka pryč tak po demontáži dvou šroubků se již vysavač rozpůlil a naviják šel ven.
ohryzek36

#4 Příspěvek od ohryzek36 »

U toho proxima se dá ta krytka rukojetě sundat železným háčkem (hřebíkem nebo něčím podobným zahnutým tak cca půl centimetru od konce do pravého úhlu) strčeným do díry, co je schovaná z boku pod klapkou vypínačea navijáku - po vyhmátnutí západky jde jednoduše vytáhnout.

Ten 2460 je nejspíš tento.
MiracleSky

#5 Příspěvek od MiracleSky »

Hifista píše:Nevím sice jak vypadá tvoje ETA,
Přílohy
screenshot_3.jpg
screenshot_3.jpg
Mám radost že opravou starších spotřebičů ukousnu podíl prodaných nových šmejdů.
serviceman

#6 Příspěvek od serviceman »

Různé informace ohledně vysavačů ETA mi velmi ochotně na e-mail poskytli na http://www.etavysavace.cz/.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“