Ahojte, zaseklo sa mi automaticke zatahovanie kabla na vysavaci ETA 2460.
Potreboval by som vediet ako to rozobrat, maturujem tu nad tym uz dve hodiny a nic mi nenapadlo .
Nemůžu ti to napsat přesně (nepamatuju si vše), ale (nespíš) minimálně musíš sundat víko prachového sáčku (vyhodit z pantů) a odšrubovat šrouby co jsou pod kolama + občas bývá šroub mezi klapkama vypínače & navijáku (měl by jít vidět) - klapky se ale vytahují blbě a rády se lámou...
Nevím sice jak vypadá tvoje ETA, ale měl jsem totožný problém u ETA Proxima. Nešel a nešel rozpůlit, až jsem nakonec zjistil šroubky v rukojeti. Rukojeť je shora opatřená krytkou, která nijakým páčením nechtěla ven. Povedlo se až po dlouhém úsilí a když jsem si prohlížel po demontáži ty západky, tak mě vůbec nenepadalo, jakým přípravkem to asi demontují v servisech. Jak byla krytka pryč tak po demontáži dvou šroubků se již vysavač rozpůlil a naviják šel ven.
U toho proxima se dá ta krytka rukojetě sundat železným háčkem (hřebíkem nebo něčím podobným zahnutým tak cca půl centimetru od konce do pravého úhlu) strčeným do díry, co je schovaná z boku pod klapkou vypínačea navijáku - po vyhmátnutí západky jde jednoduše vytáhnout.