Mám bezdrátová sluchátka thomson whp370, pravé sluchátko mi jen chrčí nebo hraje jen velmi potichu oproti levému sluchátku drátky jsou v pořádku reproduktorek taky zkoušel jsem levý za pravý, přikládám ne moc kvalitní foto tišťáku, ale moc tomu nedávám.....pokud někoho něco napadne díky
Mě by zajímalo, co se nachází pod těmi plechovými kryty (připomíná mito relátka s jaz. kontakty z ústředen).
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Asi bych začal měřením (nebo spíš posloucháním) na PA pro sluchátka- PT2308 http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... 308-S.html. Osciloskopem nebo sledovačem signálu bych změřil co jde na vstupy 2 a 3, pokud by už tam byl problém, tak bych se zaměřil na potenciometr a vazební kondenzátory. Moc bych se nedivil, kdyby byl problém tam. Pokud ne a dojdeš až k tomu CXA, tak fakt asi problém v něm.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...