Krups XP7220RU autotest
Moderátor: Moderátoři
Krups XP7220RU autotest
Tak jsem to rozdělal s tím, že jen poměřím okroužkové těsnění a dám to dohromady než to těsnění seženu. Jenže po smontování kávovar provádí pořád dokola autotest(dokud se nevyprázdní zásobník). Kroužky jsou tam stále původní - jen jsem je změřil a dal z5. Vysvětluju si to jen tak, že jsem někde při sestavování z5 udělal chybu(ikdyž mi teda přijde, že tam snad ani nic špatně dát nejde). Tak jsem chtěl poprosit ohryzka jestli neexistuje nějaký technický obrázek, na kterém by bylo vidět jak do sebe všechny části na hřídelce pasují?
- Přílohy
-
top těleso.jpg- (57.99 KiB) Staženo 228 x
Mimochodem - zajíždí vůbec píst při autotestu do varné komory?
Co to vlastně píše na displeji? Bylo by také dobré to presso zapnout a nechat ho se skusit rozjet - celý proces bude opakovat několikrát a když se nic nepodaří, tak vyhodí nějaký chybový kód - ten by se hodil na určení závady.
edit: takže autotest běží bez toho aby hodil chybu klidně půl hodiny ( víc než tři nádržky na vodu vystříkané parní tryskou).
Ručně se mi to vůbec nepodařilo propumpovat ani odkrytováné...leda když ho vydělám celý, ale tím zase nezjistím co ten spínač. Právě kvůli tomu spodnímu mechanismu jsem chtěl nějaký ten technický výkres - abych mohl zkontrolovat jestli jsem neudělal někde chybu(třeba ten spodní mechanismus- foto dole jak to mám teď). Přijde mi divný aby se rozbil průtokoměr zrovna když jsem vymontovával ten píst. Jinak Kabely jsem propípal konektor na konektor a jsou v pohodě.
Jo a díky za odpovědi.
(Display samozřejmě při zkoušení zapojuju.)

S tím pístem by se mělo dát hýbat aspoň nahoru a dolů. Skusil jsem najít nějaké videa a prostě takto - (ale stačí bez toho bílého krytu) jde to sice ztěžka, ale aspoň jde ověřit funkčnost toho spodního mechanismu, který jde vidět tady - sice to projede jenom jednou, podruhé už to tlakový válec nezvládne a po překročení určitého objemu vody (co by se měla do tlakového válce maximálne vejít) to vyhodí chybu č. 6.
Zkrátka jsem to nasadil hned na plastový pístek - foto.
Místo abych to dal až za plech, který drží i topné těleso.
Jinak co se týče přetěsňování celého tohoto válce - je to porod. Sehnat okroužky v těchto velikostech je skoro nemožné. Proto jsem volil tak nějak kompromis velikostí a výsledek je ten, že prostě pár kapek pod válcem ukápne. Nicméně presso je zatím funkční. Otázka je jak dlouho
Jinak díky ohryzek36 za rady.