No najskor existovalo Amaterske radio, cervene, od 1976 aj modre,obcas rocenka ci priloha (ak sa nemylim tak v rokoch 1953 az 1998)
Od roku 1996 vychadzalo aj ARadio (cervene,modre,zlte...)
Ale mozem sa aj mylit
Moderátor: Moderátoři
miroja píše:Chcel by som poprosit niekoho, co ma Amara na CD ci by mi poslal nasledovene subory: !cti_mne 1996.pdf, !cti_mne 2000.pdf, !cti_mne 2002.pdf , !cti_mne 2003.pdf, !cti_mne 2004.pdf, !cti_mne 2005.pdf . Mal som to rozne postahovane na PC a teraz si robim si kompletaciu, no a tieto veci mi z tychto rocnikov chybaju. Moja adresa: miroja(zavinac)post.sk Dik moc.
meno píše:Zverejnujte to tie odkazy aj nadalej lebo neviem prečo sa ta to 🤐 w****rum nemôžem zaregistrovať a prihlásiť takú sprostú ako w****rum stránku som ešte nevidel keď už vyžadujú registráciu tak nech aj funguje !
stepa píše:meno píše:Zverejnujte to tie odkazy aj nadalej lebo neviem prečo sa ta to 🤐 w****rum nemôžem zaregistrovať a prihlásiť takú sprostú ako w****rum stránku som ešte nevidel keď už vyžadujú registráciu tak nech aj funguje !
hochu,vis kolik tam je uzivatelu?....kazdej druhej cechacek a mozna i slovacek ... zasada zni nelizt tam odpoledne,ale v noci,protoze vetsina spi ...registrovat se jde v pohode(ja jsem se regnul mesic zpatky na 1. pokus)
meno píše:stepa píše:meno píše:Zverejnujte to tie odkazy aj nadalej lebo neviem prečo sa ta to 🤐 w****rum nemôžem zaregistrovať a prihlásiť takú sprostú ako w****rum stránku som ešte nevidel keď už vyžadujú registráciu tak nech aj funguje !
hochu,vis kolik tam je uzivatelu?....kazdej druhej cechacek a mozna i slovacek ... zasada zni nelizt tam odpoledne,ale v noci,protoze vetsina spi ...registrovat se jde v pohode(ja jsem se regnul mesic zpatky na 1. pokus)
Skúšam ale mne ti ten rum*fórumstále nefunguje. Zaregistrujem sa ale mail sa aktivačným kódom nepríde a keď sa chcem prihlásiť píše že meno alebo heslo neexistuje ! Už ma pekne s*ru !
stepa píše:
chlape ja uz nevim jak ti poradit,registrace probehla uspesne? btw na ten aktivacni email muzes cekat treba nekolik hodin,treba i den