ARADIO

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
miroja

#31 Příspěvek od miroja »

Ono je to takto:
No najskor existovalo Amaterske radio, cervene, od 1976 aj modre,obcas rocenka ci priloha (ak sa nemylim tak v rokoch 1953 az 1998)
Obrázek
Od roku 1996 vychadzalo aj ARadio (cervene,modre,zlte...)
Obrázek

Ale mozem sa aj mylit :wink:
Radix

#32 Příspěvek od Radix »

A kde máš to AMARO?
miroja

#33 Příspěvek od miroja »

Ved prave, kazdy (aj ja) vola Amaterske radio aj Aradio AMAROa potom je z toho zmatok ...
miroja

#34 Příspěvek od miroja »

miroja píše:Chcel by som poprosit niekoho, co ma Amara na CD ci by mi poslal nasledovene subory: !cti_mne 1996.pdf, !cti_mne 2000.pdf, !cti_mne 2002.pdf , !cti_mne 2003.pdf, !cti_mne 2004.pdf, !cti_mne 2005.pdf . Mal som to rozne postahovane na PC a teraz si robim si kompletaciu, no a tieto veci mi z tychto rocnikov chybaju. Moja adresa: miroja(zavinac)post.sk Dik moc.

Este mi chyba posledne "ctimne.pdf" z CD Aradio 1996. Nenajde sa nejaka dobra dusa? :wink: miroja (zavinac) post.sk
meno

#35 Příspěvek od meno »

Zdravím !

Nájde sa niekto kto by mal nascanovaný časopis Rádiový konstruktér 1971/6
a je ho ochotný poskytnúť :?: :?: :?:

Ďakujem !

:D :D :D
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jirka »

Po čase jsem zase zabrousil na wa***rum (jak tomu tady říkáte) a jeden "odvážlivec" tam hodlá dát oskenované Amatérské Radio A 1971-1986 a B (resp. RK) 1965-1986. A mimochodem -> hledá zájemce o spolupráci.

No jestli se mu to povede dát dohromady, tak to mu budeme muset postavit pomník! :)
meno

#38 Příspěvek od meno »

:prst: :prst: :prst:

No konečne sa niekto našiel !

Ten pomník a štátnevyznamenanie by si určite zaslúžil !

Zverejnujte to tie odkazy aj nadalej lebo neviem prečo sa ta to 🤐 w****rum nemôžem zaregistrovať a prihlásiť takú sprostú ako w****rum stránku som ešte nevidel keď už vyžadujú registráciu tak nech aj funguje !
stepa
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od stepa »

meno píše:Zverejnujte to tie odkazy aj nadalej lebo neviem prečo sa ta to 🤐 w****rum nemôžem zaregistrovať a prihlásiť takú sprostú ako w****rum stránku som ešte nevidel keď už vyžadujú registráciu tak nech aj funguje !

hochu,vis kolik tam je uzivatelu? :D ....kazdej druhej cechacek a mozna i slovacek ... zasada zni nelizt tam odpoledne,ale v noci,protoze vetsina spi ...registrovat se jde v pohode(ja jsem se regnul mesic zpatky na 1. pokus)
meno

#40 Příspěvek od meno »

stepa píše:
meno píše:Zverejnujte to tie odkazy aj nadalej lebo neviem prečo sa ta to 🤐 w****rum nemôžem zaregistrovať a prihlásiť takú sprostú ako w****rum stránku som ešte nevidel keď už vyžadujú registráciu tak nech aj funguje !

hochu,vis kolik tam je uzivatelu? :D ....kazdej druhej cechacek a mozna i slovacek ... zasada zni nelizt tam odpoledne,ale v noci,protoze vetsina spi ...registrovat se jde v pohode(ja jsem se regnul mesic zpatky na 1. pokus)

Skúšam ale mne ti ten rum*fórum :P stále nefunguje. Zaregistrujem sa ale mail sa aktivačným kódom nepríde a keď sa chcem prihlásiť píše že meno alebo heslo neexistuje ! Už ma pekne s*ru !
stepa
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od stepa »

meno píše:
stepa píše:

Skúšam ale mne ti ten rum*fórum :P stále nefunguje. Zaregistrujem sa ale mail sa aktivačným kódom nepríde a keď sa chcem prihlásiť píše že meno alebo heslo neexistuje ! Už ma pekne s*ru !

chlape ja uz nevim jak ti poradit,registrace probehla uspesne? btw na ten aktivacni email muzes cekat treba nekolik hodin,treba i den
miroja

#42 Příspěvek od miroja »

Tak ten rocnik 84 mam uz par dni na disku a mozem potvrdit, ze je to slusne zoskenovane. Dalsie rocniky tam este nie su.
meno

#43 Příspěvek od meno »

stepa píše:
chlape ja uz nevim jak ti poradit,registrace probehla uspesne? btw na ten aktivacni email muzes cekat treba nekolik hodin,treba i den

Ja sa tam skúšam registrovať už dlhšiu dobu a email nikdy neprišiel. Pred časom som im písal aj mail a žiadna odpoveď. Každý by chcel len registráciu ale aby to fungovalo tak to už nie :!:
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Jirka »

A mimo té 1984 je tam žlutá řada 1997 a už i něco z 1998, prej to nebylo na cedéčku
meno

#45 Příspěvek od meno »

Jirky píše:A mimo té 1984 je tam žlutá řada 1997 a už i něco z 1998, prej to nebylo na cedéčku

Tak sem hoď odkazy ! Ja sa na to rum*forum :P nie a nie dostať !
Odpovědět

Zpět na „Poradna“