Pár nocí jsem pařil, vždycky když jsem šel spát, tak ke mně přilítli komáři, a nehorázně mě poštípali, sra*li mně co nejvíc to šlo, tak sem si řek:Kur*a konec, komáři už mě sr*t nebudou, hodil sem si do pokoje takový ty kraviny (znáte to to co strčíte do zásuvky a odpudí to komáry) Tak sem šel zase a ráno sem se probudil.........zase nehorázně poštípanej (ja sem byl tak nasr*nej že jsem málem tu kravinu vyhodil z okna, ještě že bylo zavřeny a ja sem byl línej ho otevřit). Ale řikám si: Dobře 1. zkouška z několika. Zkouším další.....Spreje, odpuzovač hmyzu, dokonce jsem je i chtěl vyluxovat. A ono Howno nic nepomohlo.....tak sem se na to vys*ral a šel ven. Tam potkám kámoše a říká:Hele kámo, ja jedu na tejden pryč, a mám doma takovou hezkou, zelenou a voňavou kytičku, nepohlídal bys mi jí??? Tak jsem řek že jo.(popravdě sem nezjistil o jakou "kytičku" se jedná snad Tulipán

) Přijdu k němu a vydim tu hezkou, zelenou a voňavou kytičku, a říkám:Čoveče to asi nebude sedmikráska. A já tam čuměl skoro na 1 metr vysokou Marihuanu. Večer jsem jí propašoval domu do pokoje (kamoš nebydlí moc daleko ode mně, takže to nebyl tak moc velký problém) Tu pěknou kytičku jsem měl v rohu v pokoji, zalejval jsem ji všechno (zkoušel jsem jí dát dudlíka ale nechěla

) A večer si říkám:nebudu sem dávat žádný další kraviny. OK. Ráno sem se probudil, na mně ani jeden NOVEJ štípanec, divil jsem se proč, když sem tady neměl žádný kraviny, asi po 0,5min. (:-D) mi docvaklo že tady mam tu Marihuanu. Bylo to dobrý (teda ten jeden tejden, než se kámoš vrátil domů, a tu kytičku si vzal :'( ) Mno a první noc kdy už sem neměl doma kytičku, mně zase poštípali ty zkurwený komáři (GRRRRR) Přemýšlim že si jí taky vypěstuju (možná) vlastně proč jí kámoš má, říkal prej jenom pro okrasu, mno podle mně ho asi taky sra*li komáři. DOPORUČUJI

:-D:-D!!!