Je to tak, jak to popisuje kolega. Přesnější udaje lze získat z tabulky - mezinárodní standartní atmosféra a ze stavové rovnice plynů. Vše se dá bez problémů nalézt na netu nebo v jakékoli učebnici pro piloty resp. učebnici o meterologii. Vše je i na serveru NASA.
A co na ní chcete nastavovat? Pokud je u určitého systému řízení přípravy směsi třeba počítat s atmosférickým tlakem, je přímo v řídící jednotce motoru tento snímač atmosférického tlaku zabudován.
Niečo na tom bude,môj nissan ktorý som kúpil v Žiline a tam bola menená
váha vzduchu mi zle štartuje za studena na juhu Slovenska.Keď sa pohybujem po severe tak štartuje dobre.Na juhu štartuje zle aj keď je
jasno aj keď je zamračené.
Hoši mám octávii z Francie a dělá mi to taky psí kusy ve značkovém servisu mě to stálo cca 8000.- kč a jezdí to skoro stejně hlavně za studena nevědí co s tím asi se odstěhuju do Francie
Nie kazda vaha vzduchu tam pasuje....a hlavne nekupovat to v autorizovanom servise.
Čo neubrzdíš, to neukecáš.. :)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy