Zistenie hesla WIN7 (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
-
martin456
Zistenie hesla WIN7 (přesunuto)
potrebujem zistit heslo na administratora.Na PC je WIN7.Spravil som bootovacie USB s Ophcrack, ale po nabootovani a spusteni grafickeho rezimu ukaze v konzole Tables not found.Hladal som na googli, ale nedopatral som sa k rieseniu ktore by fungovalo.Som v linuxe uplny zaciatocnik, zrejme nesedi neaka cesta..Viete mi poradit? Popripade ine Vami overene riesenie ako heslo zistit.
dakujem.
-
martin456
-
martin456
V ubuntu instaluje neaky doplnok na desifrovanie/zmenenie na txt suboru s heslom.Stahuje tam ako keby aktualizacie, ale mne napise chybu s pripojenim.Skusal som kabel aj wifi, net ide v poho cez prehliadac.Niekde som sa docital, ze treba v Software center / software sources pridat zdroj , aj som to nasiel ale neviem konkretne aky, je tam teraz iba prazdne okno.
- Přílohy
-
Screenshot.jpg- (153.83 KiB) Staženo 240 x
-
martin456
-
martin456
-
martin456
tak mi ostava ten reset hesla.Skusal som to podla navodu : http://kubalav.blogspot.sk/2011/11/zabudnut-prihlasovacie-heslo-do-windows.html Ale po otvoreni konzoly a napisani prveho prikazu nenajde cestu..na zaciatku riadku konzoly je cesta X:\sources> tak zrejme preto.Viete mi nieco overene poradit bud na zistenie hesla alebo jeho zmazanie? dakujem
- serviceman
-
martin456