Zistenie hesla WIN7 (přesunuto)

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martin456

Zistenie hesla WIN7 (přesunuto)

#1 Příspěvek od martin456 »

zdravim,
potrebujem zistit heslo na administratora.Na PC je WIN7.Spravil som bootovacie USB s Ophcrack, ale po nabootovani a spusteni grafickeho rezimu ukaze v konzole Tables not found.Hladal som na googli, ale nedopatral som sa k rieseniu ktore by fungovalo.Som v linuxe uplny zaciatocnik, zrejme nesedi neaka cesta..Viete mi poradit? Popripade ine Vami overene riesenie ako heslo zistit.
dakujem.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Mas stiahnute to ISO s tabulkami a pre spravne Windows?
martin456

#3 Příspěvek od martin456 »

ano stahoval som ISO z oficialnej stranky pre vista/7 a tabulky su na USB v zlozke Tables.Skusal som aj premenovavat zlozky, stahovat ine tabulky, nepomohlo.
Napalil som to .iso na CD a tam tabulky najde, ale zase ina chyba... no partition containing hashes found
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

To znamena, ze nevidi particiu s tymi Windows. Pravdepodobne nevidi vobec disk. Raz som to riesil na jednom serveri, na tom live CD nebol modul (driver) pre radic. Vyriesil som to tak, ze som nabootoval lepsiu live distribuciu (SystemRescueCd) a z nej potom spusil ophcrack.
martin456

#5 Příspěvek od martin456 »

ohpcrack je sucastou systemrescuecd , alebo ako si sa dostal cez neho do ophcrack?
martin456

#6 Příspěvek od martin456 »

Nasiel som toto video pri hladani info ohladom no partition containing hashes found https://www.youtube.com/watch?v=eEdBltFBCOc
V ubuntu instaluje neaky doplnok na desifrovanie/zmenenie na txt suboru s heslom.Stahuje tam ako keby aktualizacie, ale mne napise chybu s pripojenim.Skusal som kabel aj wifi, net ide v poho cez prehliadac.Niekde som sa docital, ze treba v Software center / software sources pridat zdroj , aj som to nasiel ale neviem konkretne aky, je tam teraz iba prazdne okno.
Přílohy
Screenshot.jpg
(153.83 KiB) Staženo 240 x
Standa99

#7 Příspěvek od Standa99 »

Jestli nevidí disk, tak by šlo zkusit v BIOSu změnit řadič z AHCI na IDE (pokud to tam takhle náhodou je). A heslo jde i resetnout, což je rychlejší, ale to asi nechceš?
martin456

#8 Příspěvek od martin456 »

Vidi disk.V system information/storage ho naslo, je to 3.5 IDE HDD a taktiez mozem behat po disku, po priecinkoch..A najradsej by som ho len zistil, reset bude ako posledna moznost.Videl som neake navody kde sa nieco zadava cez konzolu z bootovacieho dvd winu..
martin456

#9 Příspěvek od martin456 »

Tak podarilo sa mi to spustit.Stacilo ist do system tools/mount devices a dat mount na particiu kde sa nachadza win.Bezalo to cca 20sek a napisalo not found pri ucte administratora.Idem pozriet este neake tabulky..
martin456

#10 Příspěvek od martin456 »

Ine tabulky maju vela GB to by mi na mojom internete stahovalo tyzden..
tak mi ostava ten reset hesla.Skusal som to podla navodu : http://kubalav.blogspot.sk/2011/11/zabudnut-prihlasovacie-heslo-do-windows.html Ale po otvoreni konzoly a napisani prveho prikazu nenajde cestu..na zaciatku riadku konzoly je cesta X:\sources> tak zrejme preto.Viete mi nieco overene poradit bud na zistenie hesla alebo jeho zmazanie? dakujem
serviceman

#11 Příspěvek od serviceman »

Kon-boot. Aktuální verze je 2.4. Heslo nehledá ani nemaže, ale dokáže jej obejít.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
martin456

#12 Příspěvek od martin456 »

Nakoniec sa mi podarilo heslo zmenit podla navodu na ktory som dal odkaz.Ono si to inak prideluje pismena particii ako su zobrazene vo wine.Win bol na C a do konzoly som pisal v cestach k suborom D.
dik za odpovede.
Odpovědět

Zpět na „Software“