dela to koupelna zachod tam se asi moc nedostanu udelat odruseni. je tam narmal klasika zarovka. rikal jsem si jestli kdybych dal ledkovou zarovku jestli by to neprestalo delat. Nevim kolik ma ten zlutej ve skutecnosti nemeril jsem ho uz me to i zacalo svitit porad nezhaslo to vubec a tak jsem hledal chybu a nasel jsem vadnej ten elektrolit ten mel malo po vymene to chodi porad stejne blbe jako od zacatku. Zkusim to teda jeste rozebrat a zmerit ten zlutej.
Mne sa stalo niečo podobné v nástennom pir spínači. Tiež sa občas náhodne spínal. Vymenil som najprv krabicák, potom filtračné elyty, ale blblo to stále. Nakoniec som vymenil samotný PIR čip, ktorý som vybral z iného umretého spínača. Odvtedy spínač funguje bez závad. Možno to bude podobné aj u teba.
Zkusit připájet blokovací kondenzátor 100n přímo na piny 4 a 11 IO. Zároveň poněkud snížit zesílení prvního stupně zvýšením odporu R4 (např. na dvojnásobek pův. hodnoty) nebo více "utlumit" výstup čidla zvýšením kapacity C3 a snížením odporu, který je k němu paralelně, popř. kombinace všeho.